Last nede og installere Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate

Norton Utilities Premium er ikke tilgjengelig i Norden.

Norton Utilities-produktet kan installeres på 10 enheter. Logg på kontoen for å installere Norton Utilities-produktet på en Windows-datamaskin.

Last nede og installere Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate

1. Logg på kontoen.

2. Hold markøren over navnet ditt øverst til høyre på skjermen, og klikk deretter på Mine abonnementer.

3. På siden Mitt abonnement, under Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate, klikker du på Last ned.

4. I vinduet Kom i gang kopierer du Aktiveringsnøkkelen som er vedlagt. Du må angi den under aktiveringsprosessen.

5. Klikk på Godta og last ned.

Klikk på koblingen Lisens- og tjenesteavtale og les avtalen før du laster ned og installerer Norton-produktet.
    Trykk på tastene Ctrl + J for å åpne vinduet Nedlastinger i nettleseren. Deretter dobbeltklikker du på filen du har lastet ned.
    Hvis vinduet Brukerkontroll åpnes, klikker du på Fortsett
    Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen.

Aktivere Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate

1. Åpne Norton Utilities-produktet.

2. Klikk på hjelpikonet øverst til høyre på skjermen.
  3. Klikk på Om Norton Utilities Premium eller Om Norton Utilities Ultimate.

4. I Norton-vinduet klikker du på Endre nøkkel.

5. Angi produktnøkkelen for Norton Utilities og klikk på Fullfør aktivering.

Vanlige feil når du skriver inn produktnøkler

• Mellomrom i produktnøkkelen genererer en feil.

• Husk å oppgi lisensinformasjonen for det spesifikke produktet du bruker. Lisensinformasjonen til ett Norton-produkt kan ikke byttes med et annet Norton-produkt.

• Hvis du fremdeles ser en melding som varsler deg om feil eller ugyldig lisensinformasjon, må du kontrollere at du har skrevet inn lisensinformasjonen nøyaktig slik den vises.

• Noen tegn (for eksempel tallet 0 og bokstaven O) kan se veldig like ut. Prøv å dobbeltsjekke følgende: bokstavene O, l (liten l), I (stor I) og tallene 0 (null) og 1 (en).

• Hvis du fortsatt ser meldinger om ugyldig lisensinformasjon, kontakter du Kundeservice og -støtte.