Laste ned og installere Norton Utilities Ultimate

Norton Utilities Ultimate kan installeres på 10 enheter. Logg på kontoen for å installere Norton Utilities Ultimate på en Windows-datamaskin.

TRINN 1

Laste ned og installere Norton Utilities Ultimate

1. Logg på kontoen.

2. Angi e-postadressen og passordet for Norton, og klikk så på Logg på.

3. På siden Mitt abonnement, under Norton Utilities Ultimate, klikker du på Last ned.

4. I vinduet Kom i gang kopierer du Aktiveringsnøkkelen som er vedlagt. Du må angi den under aktiveringsprosessen.

5. Klikk på Godta og last ned.

Klikk på Lisens- og tjenesteavtale og les avtalen før du laster ned og installerer Norton.

6. Trykk på knappene Ctrl + J for å åpne vinduet Nedlastinger i nettleseren. Deretter dobbeltklikker du på filen du har lastet ned.

7. Hvis vinduet Brukerkontokontroll vises, klikker du på Fortsett.

Følg instruksjonene på skjermen.

TRINN 2

Aktivere Norton Utilities Ultimate

1. Åpne Norton Utilities Ultimate.

2. I vinduet Norton, klikker du på Aktiver nå.

3. Skriv inn nøkkelen for Norton Utilities Ultimate og klikk på Avslutt aktivering.

Vanlige feil når du skriver inn produktnøkler

• Mellomrom i produktnøkkelen genererer en feil.

• Husk å oppgi lisensinformasjonen for det spesifikke produktet du bruker. Lisensinformasjonen til ett Norton-produkt kan ikke byttes med et annet Norton-produkt.

• Hvis du fremdeles ser en melding som varsler deg om feil eller ugyldig lisensinformasjon, må du kontrollere at du har skrevet inn lisensinformasjonen nøyaktig slik den vises.

Noen tegn (for eksempel tallet 0 og bokstaven O) kan se veldig like ut. Prøv å dobbeltsjekke følgende: bokstavene O, l (liten l), I (stor I) og tallene 0 (null) og 1 (en).

• Hvis du fortsatt ser meldinger om ugyldig lisensinformasjon, kontakter du Kundeservice og -støtte.