Løse problemet med å avslutte Norton Utilities-delen i støttevarslingen

Du løser dette problemet ved å avslutte smartvarslingsprosessen og aktivere Aktiv skripting.

Avslutte smartvarslingsprosessen

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

taskmgr

3. Gå til fanen Prosesser, velg smart altert.exe, og klikk deretter på Avslutt oppgave.

4. Klikk på Avslutt oppgave for å bekrefte.

Aktivere aktiv skripting

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

inetcpl.cpl

3. I vinduet Egenskaper for Internett går du til fanen Tilkoblinger og klikker på LAN-innstillinger.

4. Under Aktiv skripting klikker du på Aktiver.

5. Klikk på OK og deretter på Neste.

6. I vinduet Egenskaper for Internett klikker du på OK.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v137509242
Operativsystem: Windows
Sist endret: 23/09/2020