Feilmeldingen «Feil 2: Gjenkjenner ikke aktiveringsnøkkelen …» når du aktiverer Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate

Norton Utilities Premium er ikke tilgjengelig i Norden.

Produktnøkkelen du har angitt, er ikke gyldig og kan ikke brukes til å aktivere produktet. Skriv produktnøkkelen igjen. Produktnøkkelen for Norton Utilities Premium og Norton Utilities Ultimate skiller mellom store og små bokstaver. Pass på at du skriver den nøyaktig slik den vises.

Produktnøkkelen til Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate er forskjellig fra produktnøkkelen for Norton-beskyttelse.

Aktivere Norton Utilities Premium or Norton Utilities Ultimate

NU product key
  1. Logg på kontoen din.

2. Hold musen over navnet ditt øverst til høyre og klikk på Mine abonnementer.

3. Du finner produktnøkkelen i fanen Mine abonnementer, under Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate.
    Noter deg eller kopier produktnøkkelen.

4. Åpne Norton Utilities-produktet

5. Klikk på hjelpeikonet øverst til høyre på skjermen.
  6. Klikk på Om Norton Utilities Premium eller Om Norton Utilities Ultimate.

7. I vinduet Norton, klikker du på Endre nøkkel.

8. Angi produktnøkkelen for Norton Utilities og klikk på Fullfør aktivering.

Vanlige feil når du skriver inn produktnøkkelen

• Mellomrom i produktnøkkelen genererer en feilmelding.

• Pass på at du angir lisensinformasjonen for Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate. Lisensinformasjonen for ett Norton-produkt kan ikke byttes med informasjonen for et annet Norton-produkt.

• Hvis du fremdeles ser en melding som varsler deg om feil eller ugyldig lisensinformasjon, må du kontrollere at du har skrevet inn lisensinformasjonen nøyaktig slik den vises.

Noen tegn (for eksempel tallet 0 og bokstaven O) kan se veldig like ut. Prøv å dobbeltsjekke følgende: bokstavene O, l (liten i), I (stor I) og tallene 0 (null) og 1 (en).

Ta kontakt med Kundeservice og -støtte hvis problemet fortsetter.

Kontakt oss

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v128150248
Operativsystem: Windows
Sist endret: 15/02/2024