Konfigurere innstillinger for automatisk pleie i Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate

Norton Utilities Premium er ikke tilgjengelig i Norden.

Du kan konfigurere innstillingene for automatisk pleie i Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate for å velge frekvens og tidsunntakelser for å kjøre Automatisk pleie. Du kan også velge å kjøre Automatisk pleie stille eller vise fremdriften.

Konfigurere innstillinger for Automatisk pleie

1. Åpne Norton Utilities-produktet.

2. Klikk på Automatisk pleie i venstre rute.

3. I vinduet Autmatisk PC-vedlikehold klikker du på Innstillinger.

4. På siden Innstillinger, underAutomatisk pleie, gjør du følgende:

• Under Frekvens angir du antall timer mellom hver Automatisk må analysere og reparere datamaskinen. Du kan også stille inn Automatisk pleie til å vekke datamaskinen hvis den er i hvilemodus

• Under Unntak kan du sette tidsrammen for tidspunkter hvor Automatisk pleie ikke kan utføre noen datamaskinanalyser. Du kan også konfigurere Automatisk pleie til å aldri kjøre når datamaskinen er på batteristrøm.

• Under Synlighet, velger du om analyse- og reparasjonsoperasjonene som gjennomføres av Automatisk pleie skal utføres stille i bakgrunnen eller om fremdriften skal vises.

5. Klikk på Lukk.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v127377299