Konfigurere avanserte Windows-innstillinger ved bruk av Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate

Norton Utilities Premium er ikke tilgjengelig i Norden.

Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate bidrar til å finjustere de avanserte Windows-innstillingene ved hjelp av funksjonen Super-kontrollpanel som kan tilpasse utseendet og atferden til datamaskinen. Mange av disse innstillingene er normalt skjult og kan ikke enkelt endres uten å bruke superkontrollpanelet.

Endre avanserte Windows-innstillinger

1. Åpne Norton Utilities-produktet.

2. Klikk på Verktøykasse > Administrer i venstre panel.

3. I vinduet Administrer, klikker du på Superkontrollpanel.

4. Dobbeltklikk på Windows-filen som du vil endre i vinduet som åpnes.

5. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre endringen.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v127376861