Slett filer permanent og sikkert med Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate

Norton Utilities Premium er ikke tilgjengelig i Norden.

Når du sletter en fil i Windows, blir den ikke helt slettet. Filen eller innholdet i filen kan enkelt gjenopprettes og vises. Du må makulere filene for å slette filrester og spor som er igjen av slettede filer.

Ved å bruke funksjonen Skrivebordsfilmakulator i Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate kan du makulere filer og mapper permanent og sikkert.

Tilgang til skrivebordsfilmakulator

1. Åpne Norton.

2. Klikk på Verktøykasse > Beskytt i venstre panel.

3. I vinduet Beskytt, klikker du på Installer skrivebordsfilmakulator.

Når den er installert, er skrivebordsfilmakulatoren integrert i Windows og Filmakulator-ikonet vises på skrivebordet.

Se filer i mappen Filmakulator

1. Åpne Norton.

2. Klikk på Verktøykasse > Beskytt i venstre panel.

3. I vinduet Beskytt, klikker du på Vis filer i Filmakulator.

Et standard Windows Utforsker-vindu viser innholdet som er tilgjengelig i Filmakulator.

Alternativet Vis filer i Filmakulator er bare tilgjengelig når Skrivebordfilmakulator er aktivert.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v127376068
Operativsystem: Windows
Sist endret: 10/08/2021