Installere Norton Utilities Premium på den gjeldende enheten din

Norton Utilities Premium har verktøy som lar deg optimalisere ytelsen til PC-en automatisk, avhende personlige dokumenter og vedlikeholde det digitale personvernet ditt. Bruk informasjonen nedenfor for å laste ned og installere Norton Utilities Premium.

Hvis du fikk Norton Utilities Premium som en ekstra fordel da du registrerte deg for automatisk fornyelse i det primære abonnementet, må du være registrert for å fortsette å bruke Norton Utilities Premium.

Installere Norton Utilities Premium

1. Logg på Norton-kontoen.

2. På siden Min Norton går du til flisen Utilities Premium og klikker på Last ned.

3. Klikk på Godta og last ned.

Klikk på Lisens- og tjenesteavtale og les lisensavtalen før du laster ned og installerer Norton.

4. Vent til installasjonsprogrammet for Norton er lastet ned.

5. Avhengig av nettleseren gjør du ett av følgende:

• Klikk på området som skjermpilen peker på for å kjøre installasjonsprogrammet.

• Åpne mappen Nedlastinger. Gå til og dobbeltklikk på installasjonsfilen.

6. Vent litt mens produktet automatisk lastes ned, installeres og aktiveres.

Hvis nedlastingen ikke ble fullført, eller du ser feilmeldinger når du laster ned tjenesten, kan du bruke alternativet Start nedlasting på nytt for å starte nedlastingen på nytt.

7. Hvis du blir bedt om å aktivere det, skriver du inn produktnøkkelen du har mottatt, eller som vises på siden Mine abonnementer. Skriv inn alle bokstaver og tall nøyaktig slik de vises. Bindestreker legges automatisk inn.

Vanlige feil når du skriver inn produktnøkler

• Mellomrom i produktnøkkelen genererer en feilmelding.

• Husk å oppgi lisensinformasjonen for det spesifikke produktet du bruker. Lisensinformasjonen til ett Norton-produkt kan ikke byttes med et annet Norton-produkt.

• Hvis du fremdeles ser en melding som varsler deg om feil eller ugyldig lisensinformasjon, må du kontrollere at du har skrevet inn lisensinformasjonen nøyaktig slik den vises.

Noen tegn (for eksempel tallet 0 og bokstaven O) kan se veldig like ut. Prøv å dobbeltsjekke følgende: bokstavene O, l (liten i), I (stor I) og tallene 0 (null) og 1 (en).

• Hvis du fortsatt ser meldinger om ugyldig lisensinformasjon, kan du kontakte Kundeservice og -støtte.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v127288595
Operativsystem: Windows
Sist endret: 10/06/2020