Installer en profil på ditt barns iOS-enhet

Du blir bedt om å installere en profil i en varsling eller når du konfigurerer Norton Family-appen eller oppgraderer appen til den nyeste versjonen. Hvis du har hoppet over installasjon av profilen, kan du også gjøre det fra Norton Family-nettleseren.

1. På skjermbildet for profiltillatelse trykker du på Tillat.

2. På skjermbildet for profilnedlasting trykker du på Lukk.

3. Trykk på Ferdig på skjermen som åpnes.

4. Når du ser Installer profil- skjermen, gå til Hjem-skjermen.

5. Åpne appen Innstillinger, og klikk deretter på alternativet Profil nedlastet.

6. Gå til skjermen Installer profil og trykk på Installer.

7. På skjermen Installere profil trykker du på Installer.

8. På skjermen Advarsel trykker du på Installer.

9. Trykk på Klarer på skjermen som åpnes.

10. På skjermen Profil installert trykker du på Fullført.