Refundering av Norton-produkter

Norton-produkter (inkludert abonnementer og Automatisk fornying) kan refunderes innen 60 dager fra kjøpsdatoen. Frakt, håndtering og eventuelle gjeldende avgifter kan ikke refunderes, med unntak av visse delstater og land der slike utgifter kan refunderes.

Hvis du vil vite mer om unntak og retningslinjene for retur, kan du lese den fullstendige versjonen av Nortons retningslinjer for retur og avbestilling.

Gå til Kundeservice- og støtte for å få hjelp med vanlige spørsmål, før du ber om refundering.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: kb20100512172507EN
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sist endret: 12/11/2019