Kontrollere sanntidsstatusen til datamaskinen med Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate

Norton Utilities Premium er ikke tilgjengelig i Norden.

Funksjonen Boost i sanntid i Norton Utilities Premium og Norton Utilities Ultimate utfører automatisk sanntidsjustering av CPU, RAM og lagringsstasjoner. Den balanserer krav, sparer strøm og forbedrer svartid.

Norton Utilities Premium og Norton Utilities Ultimate inneholder følgende verktøy for å kontrollere sanntidsstatusen til datamaskinen:

• CPU-optimalisering og Kraftoptimalisering: Optimaliser prosessorinnstillingene for oppgaven

• RAM Releaser: Frigjør fanget minne fra apper som ikke lenger trenger det

• Fast Write: Fremskynder disk-I/U ved å skrive data til harddisken i sammenhengende partier

Fanen Konfigurasjon i Sanntidsstatus bidrar til å aktivere eller deaktivere funksjonene i Boost i sanntid. Det anbefales at du holder alle disse verktøyene aktivert for maksimal systemhastighet og ytelse.

Kontrollere sanntidsstatus

1. Åpne Norton Utilities-produktet.

2. Klikk på Boost i sanntid i venstre panel.

3. I vinduet Sanntidsstatus, gjør du følgende:

• Prosessor: Optimaliser prosessorinnstillingene for oppgaven med CPU-optimalisering og kraftoptimalisering

• Minne: Kontroller RAM-bruken på datamaskinen

• Stasjoner: Kontroller stasjonene og fragmentene som er tilgjengelige på datamaskinen

4. I fanen Konfigurering, aktiverer eller deaktiverer du følgende funksjoner:

• Aktiver CPU-optimalisering

• Aktiver RAM Releaser

• Aktiver Fast Write

Du kan også bytte Kraftoptimaliseringmodus manuelt basert på hvilken oppgave du vil optimalisere for. Velg modusen som passer best for dine behov fra rullegardinmenyen som er tilgjengelig under alternativet Bryterprosessorinnstillinger for topp ytelse.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v127376978