Finne ut hva du må gjøre hvis du ikke finner Norton-abonnement på kontoen

Hvis du ikke ser Norton-produktet når du logger på kontoen, har du kanskje logget på feil konto. Kjøpet kan være tilknyttet en annen konto.

Hvis du ikke finner abonnementet på kontoen, kan du sjekke om du har opprettet en konto med en gammel e-postadresse. Hvis du ikke har tilgang til den gamle e-postadressen, kan du kontakte Kundeservice og -støtte for å få hjelp.

Kontakt oss

Velg ett av følgende, avhengig av situasjonen:

For Kina, Japan og Korea: Hvis Norton-produktet ikke er registrert på kontoen, finner du produktnøkkelen i e-postbekreftelsen for kjøpet. Følg instruksjonene i avsnittet Jeg har en produktnøkkel og vil legge til et Norton-abonnement på kontoen min.

Jeg kjøpte Norton-abonnementet fra Norton Online Store

Hvis du kjøpte produktet på Norton Online Store, må du logge på kontoen ved å bruke e-postadressen du brukte da du kjøpte produktet.

Hvis du er usikker på hvilken e-postadresse du brukte da du kjøpte produktet, kan vi hjelpe deg med å finne den riktige e-postadressen din.

1. kontoen.

2. Gå til fanen Logg på og klikk på Glemt brukernavn og passord?.

3. Angi e-postadressen som du mener du brukte da du kjøpte eller registrerte produktet.

4. Kontroller om det har kommet en e-post fra Norton til den e-postadressen.

Du bør motta en e-post med en kobling for passord-gjenoppretting eller en e-post med informasjon om at det ikke finnes noen konto tilknyttet denne e-post-adressen.

• Hvis ikke e-post-adressen har en tilknyttet konto, går du til trinn 1 og prøver med en annen e-postadresse. Gjenta disse trinnene til du finner kontoen som er tilknyttet kjøpet.

• Hvis du mottar en e-post for passord-gjenoppretting, følger du trinnene for å komme inn på kontoen. Deretter klikker du på Administrer abonnementene mine og leter etter produktet.

Hvis Norton-abonnementet ikke er oppført, kan det være tilknyttet en annen Norton-konto. Gjenta disse trinnene med en annen e-post-adresse til du finner kontoen som er tilknyttet kjøpet.

Jeg har en produktnøkkel og vil legge til et Norton-abonnement på kontoen min

Hvis du har en produktnøkkel, kan du legge til et Norton-abonnement på denne kontoen ved hjelp av denne nøkkelen. Når du legger til produktet, kan du laste ned og installere den på den enheten du bruker nå, eller på en annen enhet.

1. Logg på kontoen.

2. Hvis du ikke allerede er logget på kontoen, blir du bedt om å logge på. Angi e-postadressen og passordet for kontoen, og klikk deretter på Logg på.

3. Klikk på Angi en ny produktnøkkel i vinduet Kom i gang.

Angi produktnøkkelen og klikk på >.

Hvis du ser meldingen «For å starte abonnementet angir du betalingsinformasjonen og produktnøkkelen på norton.com/enroll.», leser du Laste ned et Norton-produkt du har kjøpt fra en forhandler.

Produktnøkkel er en kombinasjon av bokstaver og tall. Den inneholder ikke spesialtegn.

4. Klikk på Godta og last ned.

Du blir bedt om å laste ned produktet.

Produktet er nå lagt til på kontoen. Du kan logge på kontoen for å administrere tjenester eller laste ned Norton-produktet på en annen enhet.

Jeg ønsker å legge til Norton-produktet som var forhåndsinstallert på enheten min, på kontoen

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

2. Klikk på Hjelp, og deretter på Konto.

3. Følg instruksjonene for å logge inn på den eksisterende kontoen.

Når du har logget på kontoen, legges produktet til på kontoen, og du kan behandle tjenester og laste ned produkter på en annen enhet.

Jeg skaffet meg et Norton-produkt fra en tjenesteleverandør

Hvis du har kjøpt Norton-produktet fra en tjenesteleverandør, leser du Vise Norton-produktene du har mottatt fra en tjenesteleverandør på Norton-kontoen .

Jeg trenger å avslutte mitt gratis prøveabonnement på Norton Secure VPN

Hvis du avinstallerer Norton Secure VPN-appen, avsluttes ikke abonnementet automatisk.

Du kan ikke avslutte en prøveversjon av Norton Secure VPN fra kontoen. Du må avslutte abonnementet fra abonnementsinnstillingene i Play Store eller App Store.

Se følgende støtteartikler for å finne ut mer om hvordan du avslutter eller endrer abonnement.