Ikke-administrerbare tjenester

Du kan kun administrere Norton-tjenester som er registrert på Norton-kontoen. Hvis Norton-tjenesten ikke er registrert på kontoen din, er registrert på en annen Norton-konto eller leveres av bestemte Norton-partnere, kan du ikke gjøre følgende med Norton-kontoen:

• Fornye produktnøkkelen.

• Vise abonnementsinformasjon.

• Løse sikkerhetsproblemer eksternt.

• Oppdatere til nyeste produktversjon.

Derfor må du registrere alle Norton-tjenester ved å bruke samme Norton-konto. Bruk informasjonen nedenfor for å kombinere disse tjenestene.

1. Avinstaller Norton-tjenesten fra enheten som er koblet til en annen Norton-konto.

2. Logg på Norton-kontoen din.

3. Gå til siden Min Norton og klikk på Last ned for å installere Norton-tjenesten på enheten.

Norton-tjenesten kobles til denne Norton-kontoen. Gjenta disse trinnene på de andre enhetene for å koble alle enhetene til en enkelt Norton-konto.

Dersom du mottok Norton-tjenesten fra en av Nortons samarbeidspartnere, er det denne samarbeidspartneren som administrerer Norton-tjenesten din. Dersom dette er tilfelle, er det mulig at du ikke kan bruke alle Norton-funksjonene.