Gjenopprette Norton-kontoen

Hvis du har glemt brukernavnet eller passordet, kan du hente det og angi et nytt passord for kontoen.

Hvis du ikke har tilgang til den gamle e-postadressen, eller hvis du ikke har mottatt e-postmeldingen for tilbakestilling av passord, kontakter du Kundeservice og -støtte for å få hjelp.

Tilbakestille kontopassordet

1. Gå til siden Glemt passord.

2. Angi e-postadressen du brukte da du kjøpte produktet eller opprettet kontoen.

3. Klikk på Fortsett.

Norton sender deg en e-postmelding med instruksjoner om hvordan du tilbakestiller passordet hvis det finnes en konto som er tilknyttet den aktuelle e-postadressen.

Hvis du ikke mottar e-postmeldingen for tilbakestilling av passord innen et par minutter, bør du sjekke spam- eller søppelpostmappene. E-postmeldinger om gjenoppretting av passord fra Norton inneholder følgende informasjon:

• Fra: no-reply@mylogin.norton.com

• Emne: Tilbakestille kontopassordet

4. Åpne e-postmeldingen, og klikk deretter på knappen Tilbakestill passord.

Hvis e-postkontoen ikke er aktiv, kan du kontakte oss på Kundeservice og -støtte.

5. Skriv inn og opprett et nytt passord for kontoen.

Passord skiller mellom store og små bokstaver og må være på minst 8 tegn og inneholde minst én stor og en liten bokstav, ett tall og ett tegn.

Hente brukernavnet du bruker til å logge på

1. Gå til siden Glemt brukernavn.

2. Angi e-postadressen du brukte da du kjøpte produktet eller opprettet kontoen.

3. Klikk på Fortsett.
    Norton sender deg en e-postmelding hvis det finnes en konto som er tilknyttet den aktuelle e-postadressen. Følg instruksjonene.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v55260946