Oppdatere informasjonen på Norton-kontoen

Du kan oppdatere personopplysninger, betalingsinformasjon og e-postinnstillinger på kontoen din. Hvis du har glemt passordet eller har problemer med å motta e-postmeldingen for å tilbakestille passord, kan du lese Gjenopprette passordet for Norton-kontoen. Hvis du opprettet kontoen med en e-postadresse som du for øyeblikket ikke har tilgang til eller ikke kan bruke for å logge på kontoen, kan du kontakteKundeservice og -støtte for å få hjelp.

Hvis du bor i Kina, Hong Kong, Japan, Korea eller Taiwan, går du til Norton store for å oppdatere kontodetaljene.

Oppdatere e-postadresser, passord og andre personopplysninger

1. Logg på kontoen.

2. Gå til fanen Kontoinnstillinger, og klikk deretter på ved siden av informasjon du vil oppdatere.
  3. Lagre oppdateringene når du er ferdig.

Oppdatere e-postinnstillingene

1. Logg på kontoen.

2. Gå til fanen Kontoinnstillinger og merk av eller fjern avmerkingen ved siden av E-postinnstillinger.

Du kan også avslutte abonnementet på markedsføringsmeldinger via e-post ved å klikke på koblingen nederst i e-postmeldingen du har mottatt.

Oppdatere eller legge til kortinformasjon

1. Logg på kontoen.

2. Hvis du ønsker å oppdatere den eksisterende kortinformasjonen på fanen Betalingsinformasjon, klikker du på og skriver inn informasjonen du vil oppdatere. Deretter klikker du på Lagre.
  3. Hvis du vil legge til et nytt kort, fyller du ut kortinformasjonen og klikker på Lagre.

Hvis du har problemer med å oppdatere eller legge til betalingsinformasjonen, kan du kontakte Kundeservice og -støtte.

Hvis du vil slette betalingsinformasjonen, må du deaktivere abonnementet som fornyes automatisk, før du sletter kortet. Les Avslutte et abonnement som fornyes automatisk.

Oppdatere medlemsinformasjonen for LifeLock

Video

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v54033503
Operativsystem: Windows, Mac
Sist endret: 21/11/2021