Få tilgang til Norton-kontoen

Du oppretter en konto når du kjøper eller installerer Norton-produktet ditt. Du kan behandle abonnementet, finne produktnøkkelen, aktivere abonnementsfornying eller få tilgang til andre tjenester fra kontoen din.

Hvis du ikke har tilgang til den gamle e-postadressen, eller hvis du ikke har mottatt e-postmeldingen for tilbakestilling av passord, kontakter du Kundeservice og -støtte for å få hjelp.

Få tilgang til kontoen

1. Gå tilmy.Norton.comog klikk på Logg på.

Hvis du ikke har en konto, kan du opprette en ved å bruke e-postadressen, Apple ID-en eller e-postadressen for Google. Du kan også koble den eksisterende kontoen til Apple eller e-postadressen for Google.

2. Skriv inn brukernavn/e-postadresse og passord, og klikk på Logg på.

Hvis du har opprettet eller koblet kontoen til Apple ID-en eller e-postadressen for Google, klikker du på Vil du prøve vår nye pålogging? og fullfører påloggingsprosessen.

3. Hvis du ser en skjerm som ber deg velge konto, klikker du på Fortsett ved siden av kontoen du vil logge på. Du kan se denne skjermen av følgende årsaker:

• Du har flere kontoer med samme brukernavn, men forskjellig passord.

• Du bruker Norton-brukernavnet ditt på LifeLock-kontoen eller omvendt.

4. Hvis du har konfigurert tofaktorgodkjenning, angir du koden du har mottatt. Deretter klikker du på Bekreft.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v53370843
Operativsystem: windows, mac, android, ios
Sist endret: 21/11/2021