Avinstallere Norton Family fra enheten

Hvis du har slettet Norton Family-kontoen, eller hvis du ikke lenger vil overvåke aktiviteter på en enhet, kan du avinstallere den fra enheten.

Avhengig av enheten gjør du ett av følgende:

Windows-PC

1. Bruk tastekombinasjonen Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. I dialogboksen Kjør skriver du inn følgende tekst og trykker på Enter:

appwiz.cpl
  3. Fra listen over installerte programmer klikker du påNorton Familyog deretter påFjern eller Avinstaller.

4. Klikk på Ja for å bekrefte.

5. I Norton Family-vinduet angir du forelderens e-postadresse og passord, og klikker på OK.

6. Klikk på Neste.

7. Når avinstallasjonen er ferdig, avslutter du alle programmer og starter datamaskinen på nytt.

Android

Disse trinnene er generelle og kan variere avhengig av Android OS-versjonen.

1. Fra startskjermen går du til Innstillinger.

2. Gå til Personlig, og trykk på Sikkerhet. Deretter trykker du på Enhetsadministratorer.

3. Fjern avmerkingen i boksen ved siden av Norton Family.

4. På skjermen Enhetsadministrasjon trykker du på Deaktiver.

5. I hovedvinduet i Norton Family angir du forelderens e-postadresse og passord og klikker på OK.

6. Fra startskjermen går du til Innstillinger.

7. Avhengig av hvilken versjon av Android OS du har, går du tilApper eller Program eller Programbehandling for å vise en liste over installerte apper.

8. Trykk på Norton Familypå listen over programmer.

9. Trykk på Avinstaller.

10. Tapp OK for å bekrefte.

11. Når avinstallasjonen er ferdig trykker du på OK.

iPhone eller iPad

1. Trykk på og hold Norton Family-ikonet på startskjermen til det begynner å riste.

2. Trykk på X øverst til høyre på appikonet.

3. Trykk på Slett for å bekrefte.

Norton Family er nå avinstallert fra enheten. Forsikre deg om at du også har fjernet enheten fra Norton Family-kontoen. Du finner mer informasjon her Fjerne eller endre navn på en enhet fra Norton Family-kontoen.