Gjenopprette sikkerhetskopierte BullGuard-data

Følg instruksjonene i denne artikkelen for å gjenopprette filene og dataene du tidligere har sikkerhetskopiert med BullGuard-beskyttelsen.

Ansvarsfraskrivelse: Verktøyet er kun beregnet for gjenoppretting av sikkerhetskopierte BullGuard-data. Vi anbefaler at du avinstallerer verktøyet når gjenopprettingen er ferdig.

Gjenopprette sikkerhetskopierte BullGuard-data

1. Klikk på koblingen nedenfor for å laste ned BullGuard Backup Restore Tool:

Laste ned BullGuard Backup Restore Tool

2. Når nedlastingen er ferdig, trykker du på tastene Ctrl + J for å åpne vinduet Nedlastinger i nettleseren, og dobbeltklikk deretter på filen du lastet ned.

3. I meldingen som åpnes velger du Ja.

4. Hvis vinduet Brukerkontokontroll vises, klikker du på Ja eller Fortsett.

5. I installasjonsveiviseren godtar du lisensavtalen og fullfører installasjonen ved å følge instruksjonene på skjermen.

6. I vinduet BullGuard Backup Restore Tool gjør du følgende:

• Type sikkerhetskopiering: Velg plasseringen hvor de tidligere sikkerhetskopierte filene ligger.

– Hvis du velger Lokalt, må du bla til plasseringen av sikkerhetskopien.

– Hvis du velger Dropbox, Google Drive eller OneDrive, må du logge på din respektive konto for lagring av sikkerhetskopier på nettet og finne plasseringen.

• Sikkerhetskopier funnet: Velg sikkerhetskopisettet du vil gjenopprette.

• Passord: Hvis sikkerhetskopisettet er beskyttet med passord, skriver du det inn.

• Gjenopprett til: Hvis du vil at filene skal gjenopprettes til et annet sted, klikker du på standardplasseringen og blar for å velge en annen plassering.

BullGuard Backup Restore Tool
  7. Klikk på .

8. Vent til gjenopprettingen er fullført.

Det varierer hvor lang tid gjenopprettingen tar, avhengig av størrelsen på sikkerhetskopisettet.

9. I meldingenGjenoppretting fullført klikker du på OK.

Når du er ferdig med å gjenopprette sikkerhetskopidataene, kan du avinstallere verktøyet.

Avinstallere BullGuard Backup Restore Tool

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. I dialogboksen Kjør skriver du inn følgende tekst og trykker på Enter:

appwiz.cpl

3. Fra listen over installerte programmer klikker du på BullGuard Backup Restore Tool og deretter på Fjern eller Avinstaller.

4. Hvis vinduet Brukerkontokontroll vises, klikker du på Ja.

5. I vinduet Avinstallere BullGuard Backup Restore Tool klikker du på Ja > OK.

Som en god regel anbefaler vi at du gjenoppretter BullGuard sikkerhetskopidata før du migrerer fra BullGuard-beskyttelse til Norton GO. Etter at du har migrert til Norton GO, kan du bruke Sikkerhetskopiering i skyen i Norton GO-abonnementet ditt til å sikkerhetskopiere filene og dataene til Nortons trygge lagring på nettet.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v20221026195749447