Løse feil i forbindelse med Norton-pålogging gjennom Google eller Apple

Melding: «Den angitte Norton-kontoen er allerede koblet til en annen konto med samme tredjeparts identitetsleverandør?»

Du ser denne meldingen hvis Norton-kontoen du prøver å koble til Apple ID-en din eller e-postadressen for Google, allerede er koblet til en konto. Bruk informasjonen under for å finne Apple ID-en eller e-postadressen for Google, som allerede er koblet til kontoen din.
  1. Logg på kontoen .

2. Under delen Koblede kontoer finner du Apple ID-en eller e-postadressen for Google, som er koblet til kontoen din.

Melding: «Brukeren finnes ikke»

Du ser denne meldingen hvis Norton-kontoen du prøver å koble til, ikke finnes. Forsikre deg om at du skriver inn riktig e-postadresse, og prøv på nytt.

Melding: «Noe gikk galt»

Denne feilmeldingen vises når kontoopplysningene ikke kunne hentes fra serverne våre. Dette skjer vanligvis når du åpner siden for kontoinnstillinger umiddelbart etter at du har koblet kontoen din til Apple ID-en eller e-postadressen for Google.

Melding: «Vi kan for øyeblikket ikke logge deg på med Google»

Du må logge på Norton-kontoen med brukernavn/e-postadresse og passord hvis du ser denne meldingen. Du kan også be om et engangspassord for pålogging.

Løsningen gjorde det enklere å håndtere problemet.

Ja Nei

Hjelp oss med å forbedre denne løsningen.

Takk for at du hjelper oss med å forbedre denne tjenesten.

Hva vil du gjøre nå?

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v138327812
Operativsystem: windows, mac, android, ios
Sist endret: 06/09/2023