Avinstallere Nortons enhetssikkerhetsprodukt på Mac

Hvis du vil avinstallere Nortons enhetssikkerhetsprodukt, må du vite brukernavnet og passordet til administratorkontoen for Mac-en.Dette er vanligvis brukernavnet og passordet du bruker når du logger på Mac-en.

Du må starte Mac-en på nytt etter at du har avinstallert Norton-produktet.

Vi anbefaler at du beholder Nortons enhetssikkerhetsprogram på Mac-en for å sikre kontinuerlig beskyttelse.

Avinstallere Norton Enhetssikkerhet

Du må lukke Norton-programmet før du følger fremgangsmåten nedenfor.

1. På Mac-maskinger klikker du på Finder-ikonet i dokken. Deretter klikker du på Programmer i venstre panel under Favoritter.
  2. Bla nedover og høyreklikk på ikonet for Norton-programmet. Deretter klikker du på Flytt til papirkurv eller Flytt til søppelmappe.

3. Gjør ett av følgende basert på macOS-versjonen:

• Hvis du har versjonen macOS 10.15.x (Catalina) eller nyere, klikker du på Fortsett for å la Norton-produktet fjerne systemutvidelsen.

• Hvis du har macOS 10.14.x (Mojave) eller en tidligere versjon, går du til trinn 4.

4. Skriv inn administratorpassordet når du blir bedt om det, og klikk på OK.

5. Klikk på Avinstaller i vinduet som åpnes.

6. Skriv inn administratorpassordet når du blir bedt om det, og klikk på Installasjonshjelp.

7. Klikk på Start på nytt nå.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v134746139