Avinstallere Norton Enhetssikkerhet på Mac

Hvis du vil avinstallere Norton, må du kjenne brukernavnet og passordet til administratorkontoen.

Du må starte Mac-maskinen på nytt etter at du har avinstallert Norton.

For å sikre kontinuerlig beskyttelse, anbefaler Symantec at du beholder programmet Norton Enhetssikkerhetallert på Mac-en.

Avinstaller Norton på macOS 10.14.x (Mojave) eller tidligere

1. På Mac-maskiner klikk på Norton-ikonet og deretter på Åpne Norton.

2. I Norton-menyen klikker du på Norton > Avinstaller Norton.

3. Klikk på Avinstaller i vinduet som åpnes.

4. Skriv inn administratorpassordet når du blir bedt om det.

5. Klikk på Start på nytt nå.

Avinstaller Norton på macOS 10.15.x (Catalina) eller nyere

Før du følger trinnene nedenfor, må du forsikre deg om at du lukker Norton-programmet, hvis det er åpnet.

1. Klikk på Finder -ikonet på Mac-en i dock, og klikk deretter på Programmer i venstre rute under Favoritter -delen.

2. Finn programikonet for Norton, og dra det til Papirkurv eller Hylle.

3. Klikk på Fortsett.

4. Skriv inn passordet til administratorkontoen når du blir bedt om det, og klikk på OK.

5. Klikk på Avinstaller i vinduet som åpnes.

6. Skriv inn administratorkontopassordet når du blir bedt om det, og klikk på Installasjonsveiviser.

7. Klikk på Start på nytt nå.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v134746139
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 01/11/2019