Administrere bokmerker i Norton AntiTrack for Android-enheter

Med appen til Norton AntiTrack kan du administrere bokmerkene på Android-enheten din. Følg trinnene nedenfor for å legge til, redigere, slette og importere bokmerkene.

Legge til bokmerker

1. Åpne Norton AntiTrack på Android-enheten.

2. På startskjermen i Norton AntiTrack trykker du på ikonet Meny Sample alt text øverst til høyre på skjermen.

3. Trykk på Bokmerker på skjermen som åpnes.

Redigere bokmerker

1. På skjermen Bokmerker, trykk på ikonet Meny Sample alt text øverst til høyre på skjermen.

2. Trykk på Rediger.

3. Gjør nødvendige endringer på skjermen Redigere bokmerker, og trykk på Lagre.

Slette bokmerker

1. På skjermen Bokmerker, trykk på ikonet Meny Sample alt text øverst til høyre på skjermen.

2. Trykk på Slett.

Importer bokmerker

1. Åpne Norton AntiTrack på Android-enheten.

2. På skjermen Bokmerker, trykk på ikonet Meny Sample alt text øverst til høyre på skjermen.

3. Trykk på Bokmerker på skjermen som åpnes.

4. Trykk på Importer bokmerker i bokmerkemenyen.

Trykk på OK etter at bokmerkene er importert.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v2023060212272142
Operativsystem: Android