Vise blokkerte sporere i Norton AntiTrack for Android-enheter

Med Norton AntiTrack kan du se sporere du har blokkert før, i tillegg til detaljene til blokkerte sporere for spesifikke nettsteder på Android-enheten din.

Vise generelle detaljer for blokkerte sporere

1. Åpne Norton AntiTrack på Android-enheten.

2. På startskjermen i Norton AntiTrack trykker du på ikonet Meny Sample alt text øverst til høyre på skjermen.

3. Trykk på AntiTrack-statistikk på skjermen som åpnes.

Vise detaljene til blokkerte sporere for et bestemt nettsted

1. Åpne Norton AntiTrack på Android-enheten.

2. Åpne nettstedet der du vil se de blokkerte sporerne.

3. På nettstedskjermen trykker du på ikonet Sample alt text øverst til høyre på skjermen.

4. Trykk på Sporing & enhetsavtrykk på skjermen som åpnes for å se sporingsblokkere for nettstedet.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v20230602120125863
Operativsystem: Android