Konfigurere innstillinger i Norton AntiTrack-appen for Android-enheter

Innstillingsmenyen i Norton AntiTrack-appen for Android gir deg mange måter å tilpasse appen på. Alternativene inkluderer å låse nettleseren, bytte søkemotoren, slette nettlesingsdata, osv. Følg trinnene nedenfor i innstillingsmenyen for å bruke en av disse innstillingene:

Nettleserlås

1. Åpne Norton AntiTrack på Android-enheten.

2. På startskjermen i Norton AntiTrack trykker du på ikonet Meny Sample alt text øverst til høyre på skjermen.

3. Trykk på Innstillinger på skjermen som åpnes.

4. På skjermen Innstillinger trykker du på Nettleserlås.

5. På skjermen Nettleserlås flytter du på glidebryteren for å aktivere Passord.

6. Angi et passord bestående av fire sifre og trykk på Sample alt text på skjermen som åpnes.

7. Trykk på > ved siden av Lås tidstaker på skjermen Nettleserlås for å angi varigheten av nettleserlåsen.

Bytte søkemotor

1. Åpne Norton AntiTrack på Android-enheten.

2. På startskjermen i Norton AntiTrack trykker du på ikonet Meny Sample alt text øverst til høyre på skjermen.

3. Trykk på Innstillinger på skjermen som åpnes.

4. På skjermen Innstillinger trykker du på Søkemotor.

5. På skjermen Søkemotor velger du et av alternativene fra listen for å endre standardsøkemotoren (Google).

Avanserte innstillinger

Slett nettsurfingsdata

1. Åpne Norton AntiTrack på Android-enheten.

2. På startskjermen i Norton AntiTrack trykker du på ikonet Meny Sample alt text øverst til høyre på skjermen.

3. Trykk på Innstillinger på skjermen som åpnes.

4. På skjermen Innstillinger trykker du på Avanserte innstillinger.

5. På skjermen Avanserte innstillinger trykker du på Tøm informasjonskapsler & data.

Skjermen med de avanserte innstillingene inneholder også de følgende alternativene. Flytt glidebryteren for å aktivere disse:

• Forhindre skjermbilder: Lar deg begrense skjermbilder når du surfer.

• Last ned uten å spørre: Lar deg laste ned innhold i nettleseren direkte til Nedlastinger-mappen uten en bekreftelsesdialogboks.

• Sikker DNS over TLS: Lar deg bytte DNS-serveren du bruker til surfing via Norton AntiTrack-nettleseren.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v20230523114556193
Operativsystem: Android