Konfigurere Norton Password Manager i Norton AntiTrack på Android-enheter

Password Manager i Norton AntiTrack er et lokalt hvelv som lar brukere lagre, redigere og slette påloggingsinformasjonen som er registrert på ulike nettsteder. Password Manager gir alternativet Lagre passord på alle nettsteder med et påloggingsskjema. Følg trinnene for å aktivere alternativet Lagre passord:

1. Åpne Norton AntiTrack på Android-enheten.

2. På startskjermen i Norton AntiTrack trykker du på ikonet Meny Sample alt text øverst til høyre på skjermen.

3. Trykk på Innstillinger på skjermen som åpnes.

4. På skjermen Password Manager flytter du på glidebryteren for å aktivere Lagre passord.

Velg ett av de følgende for å redigere eller slette et lagret passord:

Redigere passord

1. På skjermen Password Manager, under Passord lagret, trykker du på påloggingsinformasjonen du vil redigere.

2. Gjør nødvendige endringer på skjermen Håndter passord, og trykk på Fullført.

Slette passord

1. På skjermen Password Manager, under Passord lagret, trykker du på påloggingsinformasjonen du vil slette.

2. På skjermen Håndter passord, trykk på ikonet Slett øverst til høyre på skjermen.

3. Trykk på Slett i dialogboksen som åpnes.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v20230523102918994
Operativsystem: Android