Konfigurer Norton AntiTrack-utvidelsen i Safari-nettleseren

Leserutvidelsen Norton AntiTrack hjelper deg med å skjule identiteten din fra forsøk på sporing og enhetsavtrykk fra nettlesere og nettsteder. Velg et av følgende alternativer for å installere Norton AntiTrack-utvidelsen i Safari-nettleseren din.

iOS

1. Start Norton AntiTrack.

2. På siden Konfigurer AntiTrack for Safari, trykker du på Konfigurer.

Sample alt text
    Du kan også installere Norton AntiTrack-utvidelsen i Safari fra hamburgerikonet.
  3. Trykk på AA i adressefeltet i nettleservinduet for Safari.

Sample alt text
  4. Trykk på Administrer utvidelser.

Sample alt text
  5. På skjermen Administrer utvidelser som vises, flytter du glidebryteren for aktivere Norton AntiTrack og klikker på Ferdig.

Sample alt text
  6. Trykk på AA en gang til i adressefeltet i nettleservinduet for Safari.

Sample alt text
  7. Trykk på Norton AntiTrack

Sample alt text
  8. I popup-vinduet som vises, klikker du på Alltid tillat.

Sample alt text
  9. På den neste popup-skjermen, klikker du på Alltid tillat på alle nettsteder.

Sample alt text

Norton AntiTrack-utvidelse er installert i nettleseren.

Mac

1. Start Safari.

2. Klikk på Safari øverst til venstre på skjermen, og klikk deretter på Valg.

3. I vinduet Generelt som åpnes, klikker du på fanen Utvidelser.

4. Merk av i boksen Norton AntiTrack Blokkering av enhetsavtrykk i venstre panel.

User-added image

Klikk på Slå på hvis du blir bedt om det.

User-added image

5. Klikk på Tillat alltid på alle nettsteder under Norton AntiTrack Blokkering av enhetsavtrykk.

User-added image

Klikk på Tillat alltid på alle nettsteder hvis du blir bedt om det.

User-added image

6. Merk av i boksen ved siden av Norton AntiTrack Sporingsblokkering i venstre panel.

User-added image

Klikk på Slå på hvis du blir bedt om å slå på utvidelsen.

User-added image

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v20221212175158766
Operativsystem: iOS