Laste ned og installere Norton AntiTrack-utvidelsen på Safari

Etter at du har installert Norton AntiTrack på Mac-enheten, blir du bedt om å installere utvidelsen i Safari.Følg disse trinnene for å installere Norton AntiTrack-utvidelsen i Safari:

Installere Norton AntiTrack i Safari

1. Start Safari.

2. Klikk på Safari øverst til venstre på skjermen, og klikk deretter på Valg.

3. I vinduet Generelt som åpnes, klikker du på fanen Utvidelser.

4. Merk av i boksen Norton AntiTrack Blokkering av enhetsavtrykk i venstre panel.

User-added image

Klikk på Slå på hvis du blir bedt om det.

User-added image

5. Klikk på Tillat alltid på alle nettsteder under Norton AntiTrack Blokkering av enhetsavtrykk.

User-added image

Klikk på Tillat alltid på alle nettsteder hvis du blir bedt om det.

User-added image

6. Merk av i boksen ved siden av Norton AntiTrack Sporingsblokkering i venstre panel.

User-added image

Klikk på Slå på hvis du blir bedt om å slå på utvidelsen.

User-added image

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v20220422092311389
Operativsystem: Mac
Sist endret: 02/06/2022