Laste ned og installere Norton AntiTrack-utvidelsen på Safari-nettleseren

Etter at du har installert Norton AntiTrack på Mac-enheten, blir du bedt om å installere utvidelsen i Safari.Følg disse trinnene for å installere Norton AntiTrack-utvidelsen i Safari:

Følgende trinn inneholder instruksjoner for å installere Norton AntiTrack-utvidelsen på Safari-nettleseren i Mac. Du finner informasjon om hvordan du installerer Norton AntiTrack på Safari-nettleseren i Mac under Konfigurere Norton AntiTrack-utvidelsen i Safari-nettleseren

1. Start Norton AntiTrack på Mac.

2. Logg på kontoen.

3. I vinduet La oss komme i gang klikker du på Legg til i Safari.

4. Start Safari.

5. Klikk på Safari øverst til venstre på skjermen, og klikk deretter på Valg.

6. I vinduet Generelt som åpnes, klikker du på fanen Utvidelser.

7. Merk av i boksen ved siden av Norton AntiTrack i venstre panel.

Sample alt text

I ledeteksten som vises klikker du på Slå på.

Sample alt text

8. I utvidelsesvinduet klikker du på Tillat alltid på hvert nettsted.

Sample alt text

I ledeteksten som vises klikker du på Tillat alltid på hvert nettsted.

Sample alt text

9. I vinduet Norton AntiTrack klikker du på Neste.

Norton AntiTrack-utvidelsen er aktivert i Safari-nettleseren.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v20220422092311389