Deaktivere Norton AntiTrack for et bestemt nettsted

Enkelte nettsteder krever at sporingsblokkere er slått av for å kunne fungere på riktig måte. Hvis du slår av blokkering av sporing, kan du gjøre personopplysningene dine sårbare for sporing.

Hvis et nettsted ikke fungerer som det skal på grunn av sporingsblokkering, klikker du på -knappen i Norton AntiTrack-utvidelsen. Hvis problemet vedvarer, deaktiverer du Norton AntiTrack-utvidelsen for det bestemte nettstedet. Velg et av følgende alternativer for å deaktivere Norton AntiTrack-utvidelsen, avhengig av operativsystemet:

Windows og Mac

1. Åpne nettleseren og åpne nettstedet du vil deaktivere sporingsblokkerere for.

2. Klikk på leserutvidelsen for Norton AntiTrack.

3. I vinduet Blokkere sporing og profilering, under Deaktiver AntiTrack på dette nettstedet, klikker du på En gang eller Alltid.

Når AntiTrack er deaktivert, blokkeres ikke sporings- og enhetsavtrykkforsøkene til et bestemt nettsted.

Du kan også aktivere Norton AntiTrack-utvidelsen for et bestemt nettsted som ble deaktivert tidligere. Hvis du vil aktivere Norton AntiTrack på nytt, klikker du på Aktiver AntiTrack for dette nettstedet i vinduet for Norton AntiTrack-utvidelsen.

Android

1. Åpne Norton AntiTrack-appen.

2. Åpne nettsiden som ikke kan lastes med sporere blokkert.

3. Trykk på alternativet Løs problemet.

4. Hvis nettsiden fremdeles ikke lastes: På spørsmålet Deaktivere AntiTrack? trykker du på Deaktiver én gang eller Dektiver alltid.

Når AntiTrack er deaktivert, blokkeres ikke sporings- og enhetsavtrykkforsøkene til et bestemt nettsted.

Følg trinnene for å legge til et nettsted på utelatelseslisten manuelt:

• Hvis er nettsted er åpent i Norton AntiTrack:

• Trykk på ikonet for Sample alt text øverst til høyre i adresselinjen.

• Trykk på Sample alt text nederst til høyre for å legge til unntak manuelt.

• Trykk på Legg til og angi URL-adressen til nettstedet i tekstfeltet.

• Trykk på Legg til.

• Hvis er nettsted ikke er åpent i Norton AntiTrack:

• Trykk på ikonet for Sample alt text øverst til høyre i adresselinjen.

• Trykk på Legg til og angi URL-adressen til nettstedet.

• Trykk på Legg til.

iOS

1. Åpne nettleseren og åpne nettstedet du vil deaktivere sporingsblokkerere for.

2. Trykk på ikonet for Norton AntiTrack øverst til høyre på skjermen.

I dialogboksen som åpnes opp, under Deaktiver AntiTrack på dette nettstedet, klikker du på En gang eller Alltid.

Når AntiTrack er deaktivert, blokkeres ikke sporings- og enhetsavtrykkforsøkene til et bestemt nettsted.

3. Du kan også aktivere Norton AntiTrack-utvidelsen for et bestemt nettsted som ble deaktivert tidligere. Hvis du vil aktivere Norton AntiTrack på nytt, klikker du på Aktiver AntiTrack for dette nettstedet i vinduet for Norton AntiTrack-utvidelsen.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v138744797
Operativsystem: Android;Windows;iOS
Sist endret: 10/12/2023