Deaktivere Norton AntiTrack for et bestemt nettsted

Enkelte nettsteder krever at sporingsblokkere er slått av for å kunne fungere på riktig måte. Hvis du slår av sporingsblokkere, kan du gjøre personopplysningene dine sårbare for nettkriminelle.

Norton AntiTrack maskerer personopplysningene dine slik at nettstedet fungerer som det skal, og blokkerer og varsler deg om sporingsforsøk fra bestemte nettsteder.

Hvis et nettsted ikke fungerer som det skal på grunn av sporingsblokkere, klikker du på knappen i Norton AntiTrack-utvidelsen. Hvis problemet vedvarer, deaktiverer du Norton AntiTrack-utvidelsen for det bestemte nettstedet.

Deaktivere leserutvidelsen for Norton AntiTrack

1. Åpne nettleseren og åpne nettstedet du vil deaktivere sporingsblokkerere for.

2. Klikk på leserutvidelsen for Norton AntiTrack.

3. I vinduet Blokkere sporing og profilering, under Deaktiver AntiTrack på dette nettstedet, klikker du på En gang eller Alltid.

Når AntiTrack er deaktivert, blokkeres ikke sporings- og enhetsavtrykkforsøkene til et bestemt nettsted.

Du kan også aktivere Norton AntiTrack-utvidelsen for et bestemt nettsted som ble deaktivert tidligere. Hvis du vil aktivere Norton AntiTrack på nytt, klikker du på Aktiver AntiTrack for dette nettstedet i vinduet for Norton AntiTrack-utvidelsen.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v138744797
Operativsystem: Windows
Sist endret: 09/12/2021