Installere Norton AntiTrack-utvidelsen i nettleseren din

Leserutvidelsen Norton AntiTrack hjelper deg med å skjule identiteten din fra forsøk på sporing og enhetsavtrykk fra nettlesere og nettsteder. Hvis du vil installere leserutvidelsen Norton AntiTrack, velger du ett av følgende avhengig av operativsystemet:

Sørg for at nettleseren er oppdatert før du installerer utvidelsen.

Windows

Etter at du har installert Norton AntiTrack på Windows-enheten, blir du bedt om å konfigurere Norton AntiTrack nettleserutvidelser. Hvis du har installert Norton AntiTrack for første gang, vil du se La oss komme i gang!-vindu for å installere utvidelsene. Fra vinduet La oss komme i gang! klikker du på koblingen nedenfor til nettleseren du ønsker å installere utvidelsen på.

Microsoft Edge

1. Klikk på Legg til i Edge for å installere Norton AntiTrack-utvidelsen i Edge-nettleseren.

2. På siden Edge-tillegg som åpnes, klikker du på Hent.

Klikk på Legg til utvidelse i popup-vinduet som åpnes.

3. I skjermbildet som åpnes, klikker du på Fortsett og last inn på nytt.

4. Klikk Start AntiTrack-appen.

Norton AntiTrack-utvidelsen er nå installert i Microsoft Edge-nettleseren din.

Google Chrome

1. Klikk på Legg til i Chrome for å installere Norton AntiTrack-utvidelsen i Chrome-nettleseren.

2. I Chrome nettbutikk-siden som åpnes, klikker du på Legg til i Chrome.

Klikk på Legg til utvidelse i popup-vinduet som åpnes.

3. I skjermbildet som åpnes, klikker du på Fortsett og last inn på nytt.

4. Klikk på Start AntiTrack-appen.

Norton AntiTrack-utvidelsen er nå installert i Google Chrome-nettleseren din.

Mozilla Firefox

1. Klikk på Legg til i Firefox for å installere Norton AntiTrack-utvidelsen i nettleseren Mozilla Firefox.

2. På siden Mozilla Firefox-tillegg som åpnes, klikker du på Legg til i Firefox.

Klikk på Legg til utvidelse i popup-vinduet som åpnes.

3. I popup-vinduet som åpnes, klikker du på Tillat at denne utvidelsen kjøres i private vinduer.

4. Klikk på Ok og deretter på Godta.

5. I skjermbildet som åpnes, klikker du på Fortsett og last inn på nytt.

6. Klikk Start AntiTrack-appen.

Norton AntiTrack-utvidelsen er nå installert i nettleseren Mozilla Firefox.

Installer Norton AntiTrack-utvidelse på flere nettlesere

Hvis du har installert Norton AntiTrack-utvidelsen i en av nettleserne, følger du trinnene for å installere utvidelsen i andre nettlesere.

1. Åpne Norton AntiTrack.

2. På startskjermen til Norton AntiTrack klikker du på Administrer.

3. På skjermbildet Administrer nettlesere velger du ett av følgende:

• Hvis du vil installere Norton AntiTrack-utvidelsen i Microsoft Edge-nettleseren, klikker du på Aktiver beskyttelse ved siden av Microsoft Edge.

• Hvis du vil installere Norton AntiTrack-utvidelsen i Google Chrome-nettleseren, klikker du på Aktiver beskyttelse ved siden av Google Chrome.

• Hvis du vil installere Norton AntiTrack-utvidelsen i Mozilla Firefox-utvidelsen, klikker du påAktiver beskyttelse ved siden av Mozilla Firefox.

Følg instruksjonene på skjermen i de respektive nettleservinduene for å installere Norton AntiTrack-utvidelsen.

Mac

Når du har installert Norton AntiTrack på Mac, blir du bedt om å konfigurere Norton AntiTrack nettleserutvidelser. Hvis du har installert Norton AntiTrack for første gang, vil du se La oss komme i gang! vinduet for å installere utvidelsene. Fra vinduet La oss komme i gang! klikker du på koblingen nedenfor til nettleseren du ønsker å installere utvidelsen på.

Safari

1. I vinduet La oss komme i gang klikker du på Legg til i Safari.

2. Start Safari.

3. Klikk på Safari øverst til venstre på skjermen, og klikk deretter på Valg.

4. I vinduet Generelt som åpnes, klikker du på fanen Utvidelser.

5. Merk av i boksen ved siden av Norton AntiTrack i venstre panel.

Sample alt text

I ledeteksten som vises klikker du på Slå på.

Sample alt text

6. I utvidelsesvinduet klikker du på Tillat alltid på hvert nettsted.

Sample alt text

I ledeteksten som vises klikker du på Tillat alltid på hvert nettsted.

Sample alt text

7. I vinduet Norton AntiTrack klikker du på Neste.

Norton AntiTrack-utvidelsen er nå installert i Safari-nettleseren din.

Google Chrome

1. Klikk på Legg til i Chrome for å installere Norton AntiTrack-utvidelsen i Chrome-nettleseren.

2. I Chrome nettbutikk -siden som åpnes, klikker du på Legg til i Chrome.

Klikk på Legg til utvidelse i popup-vinduet som åpnes.

3. I skjermbildet som åpnes, klikker du på Fortsett og last inn på nytt.

4. Klikk Start AntiTrack-appen.

Norton AntiTrack-utvidelsen er nå installert i Google Chrome-nettleseren din.

Mozilla Firefox

1. Klikk på Legg til i Firefox for å installere Norton AntiTrack-utvidelsen i nettleseren Mozilla Firefox.

2. På siden Mozilla Firefox-tillegg som åpnes, klikker du på Legg til i Firefox.

Klikk på Legg til utvidelse i popup-vinduet som åpnes.

3. I popup-vinduet som åpnes, klikker du på Tillat at denne utvidelsen kjøres i private vinduer.

4. Klikk på Ok og deretter på Godta.

5. I skjermbildet som åpnes, klikker du på Fortsett og last inn på nytt.

6. Klikk Start AntiTrack-appen.

Norton AntiTrack-utvidelsen er nå installert i nettleseren Mozilla Firefox.

Installer Norton AntiTrack-utvidelse på flere nettlesere

Hvis du har installert Norton AntiTrack-utvidelsen i en av nettleserne, følger du trinnene for å installere utvidelsen i andre nettlesere.

1. Åpne Norton AntiTrack.

2. På startskjermen til Norton AntiTrack klikker du på Administrer.

3. På skjermbildet Administrer nettlesere velger du ett av følgende:

• Hvis du vil installere Norton AntiTrack-utvidelsen i Safari-nettleseren, klikker du på Aktiver beskyttelse ved siden av Safari.

Start Safari-nettleseren og følg instruksjonene i Safari for å installere Norton AntiTrack-utvidelsen.

• Hvis du vil installere Norton AntiTrack-utvidelsen i Google Chrome-nettleseren, klikker du på Aktiver beskyttelse ved siden av Google Chrome.

Følg instruksjonene i nettleseren Google Chrome for å installere Norton AntiTrack-utvidelsen.

• Hvis du vil installere Norton AntiTrack-utvidelsen i Mozilla Firefox-utvidelsen, klikker du påAktiver beskyttelse ved siden av Mozilla Firefox.

Følg instruksjonene i nettleseren Mozilla Firefox for å installere Norton AntiTrack-utvidelsen.

iOS

1. Start Norton AntiTrack.

2. På siden Konfigurer AntiTrack for Safari, trykker du på Konfigurer.

Sample alt text
    Du kan også installere Norton AntiTrack-utvidelsen i Safari fra hamburgerikonet.
  3. Trykk på AA i adressefeltet i nettleservinduet for Safari.

Sample alt text
  4. Trykk på Administrer utvidelser.

Sample alt text
  5. På skjermen Administrer utvidelser som vises, flytter du glidebryteren for aktivere Norton AntiTrack og klikker på Ferdig.

Sample alt text
  6. Trykk på AA en gang til i adressefeltet i nettleservinduet for Safari.

Sample alt text
  7. Trykk på Norton AntiTrack

Sample alt text
  8. I popup-vinduet som vises, klikker du på Alltid tillat.

Sample alt text
  9. På den neste popup-skjermen, klikker du på Alltid tillat på alle nettsteder.

Sample alt text

Norton AntiTrack-utvidelse er installert i nettleseren.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v138651880
Operativsystem: Mac;Windows;iOS