Installere Norton AntiTrack-utvidelsen i nettleseren din

Leserutvidelsen Norton AntiTrack hjelper deg med å skjule identiteten din fra forsøk på sporing og enhetsavtrykk fra nettlesere og nettsteder. Hvis du vil installere leserutvidelsen Norton AntiTrack, velger du ett av følgende avhengig av operativsystemet:

Sørg for at nettleseren er oppdatert før du installerer utvidelsen.

Windows

1. Åpne Norton AntiTrack.

2. I vinduet til Norton AntiTrack klikker du på Administrer nettlesere ved siden av nettleseren du vil installere utvidelsen i.

3. I vinduet Administrer nettlesere, ved siden av Edge, klikker du på Legg til utvidelse.

4. Avhengig av nettleseren gjør du ett av følgende:
    • Google Chrome: I Chrome Nettmarked klikker du på Legg til i Chrome ved siden av Norton AntiTrack.

• Microsoft Edge: På siden Microsoft Edge-tillegg klikker du på Hent ved siden av Norton AntiTrack.

I Microsoft Edge fungerer leserutvidelsen Norton AntiTrack kun fra versjon 88 eller nyere.

• Mozilla Firefox: På siden Programtillegg for Firefox klikker du på Legg til i Firefox ved siden av Norton AntiTrack.

5. På bekreftelsesskjermen klikker du på Legg til eller Legg til utvidelse for å installere utvidelsen Norton AntiTrack.

Mac

Norton AntiTrack støttes kun i nettleseren Safari på Mac.

1. Start Safari.

2. Klikk på Safari øverst til venstre på skjermen, og klikk deretter på Valg.

3. I vinduet Generelt som åpnes, klikker du på fanen Utvidelser.

4. Merk av i boksen Norton AntiTrack Blokkering av enhetsavtrykk i venstre panel.

User-added image

Klikk på Slå på hvis du blir bedt om det.

User-added image

5. Klikk på Tillat alltid på alle nettsteder under Norton AntiTrack Blokkering av enhetsavtrykk.

User-added image

Klikk på Tillat alltid på alle nettsteder hvis du blir bedt om det.

User-added image

6. Merk av i boksen ved siden av Norton AntiTrack Sporingsblokkering i venstre panel.

User-added image

Klikk på Slå på hvis du blir bedt om å slå på utvidelsen.

User-added image

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v138651880
Operativsystem: Windows
Sist endret: 02/06/2022