Last ned og installere Norton AntiTrack

Norton AntiTrack er en app og leserutvidelse som holder nettaktivitetene dine og det digitale fotavtrykket ditt privat. Hovedfunksjonene bidrar til å skjule identiteten din fra sporings- og enhetsavtrykkforsøk fra nettlesere og individuelle nettsteder. Noen av de viktigste funksjonene omfatter kontrollpanel for sporing, teknologi som hindrer enhetsavtrykk og blokkering av informasjonskapsler og sporing.

Avhengig av operativsystemet følger du trinnene under for å installere Norton AntiTrack-appen på datamaskinen:

Windows

Når du har installert Norton AntiTrack-appen, blir du bedt om å installere utvidelsene for Norton AntiTrack i nettleseren. Finn ut hvordan du installerer utvidelsene ved å lese Installere Norton AntiTrack-utvidelsen i nettleseren din.

1. Logg på kontoen.

2. Angi e-postadressen og passordet for Norton-kontoen, og klikk deretter på Logg på.

3. På siden Min Norton , under Norton AntiTrack, klikker du på Last ned.

4. I vinduet Kom i gang kopierer du Aktiveringsnøkkelen som er vedlagt. Du må angi den under aktiveringsprosessen.

5. Klikk på Godta og last ned.

6. Trykk på knappene Ctrl + J for å åpne vinduet Nedlastinger i nettleseren. Deretter dobbeltklikker du på filen du har lastet ned.

7. Hvis vinduet Brukerkontokontroll vises, klikker du på Ja.

8. På siden til installasjonsprogrammet til Norton AntiTrack, klikk på Installer.

Norton AntiTrack-produktet er installert på Windows-enheten din.

Når du har installert Norton AntiTrack-appen, blir du bedt om å installere utvidelsene for Norton AntiTrack i nettleseren. Finn ut hvordan du installerer utvidelsene ved å lese Installere Norton AntiTrack-utvidelsen i nettleseren din.

Mac

Du trenger Mac OS X 11.x (Big Sur) eller nyere for å installere Norton AntiTrack på Mac.
  1. Logg på kontoen.

2. Angi e-postadressen og passordet for Norton-kontoen, og klikk deretter på Logg på.

3. På siden Min Norton klikker du på Last ned på MacOS-plattform.

4. På siden som kommer opp klikker du på Last ned på App Store.

5. Gjør ett av følgende:

• Hvis du installerer Norton AntiTrack for Mac for første gang, klikker du på Installer.

• Hvis Norton AntiTrack allerede er installert på Mac-en, klikker du på Sky-ikonet.

6. Start Norton AntiTrack.

7. I vinduet Kom i gang klikker du på Godta og last ned.

Hvis du ser et varsel, klikker du på Tillat.

8. Når nedlastingen er ferdig, dobbeltklikker du på filen du har lastet ned, for å starte Nortons installasjonsprogram Åpne.

9. Klikk på Ok for å gi Norton tilgang til filene i mappen Nedlastinger.

10. Klikk på Godta på siden Lisens- og tjenesteavtale.

11. Logg på Norton for å fullføre installasjonen av Norton AntiTrack.

Android

Du kan få en feilmelding i Google Play store når du søker etter Norton AntiTrack-appen fra Frankrike. For å finne ut mer, se Meldingen: «Denne varen er ikke tilgjengelig i ditt land» vises for Norton AntiTrack-brukere i Frankrike
  1. Start Google Play-programmet på Android-enheten, og søk etter Norton AntiTrack-appen.

2. På Norton AntiTrack-appskjermen, trykk på Installer.

3. Når installasjonen er ferdig, trykker du på Åpne.

4. Les og godta lisens- og tjenesteavtalen, bekreft vår globale personvernerklæring, og trykk deretter på Logg på.

5. Logg på kontoen.

6. På siden Velkommen til Norton AntiTrack, under Angi AntiTrack som standard nettleser, trykk på Angi som standard.

iOS

1. På iOS-enheten starter du App Store og ser etter Norton AntiTrack-appen.

2. På startskjermen i Norton AntiTrack-appen trykker du på Installer eller på nedlastingsikonet.

3. Når installasjonen er ferdig, trykker du på Åpne.

4. Les og godta lisens- og tjenesteavtalen, bekreft vår globale personvernerklæring, og trykk deretter på Logg på.

5. Logg på kontoen.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v138368403
Operativsystem: Android;Mac;Windows;iOS
Sist endret: 13/02/2024