Operativsystem- og nettleserkompatibilitet for Norton AntiTrack

Norton AntiTrack er et personvernprogram som er utviklet for å holde identiteten din trygg mot de nyeste elektroniske sporingsteknikkene og beskytte systempersonvernet ditt. Det blokkerer sporere fra å samle inn opplysninger om atferden din på nettet og sørger for at du slipper å se målrettede annonser.

Sikre at operativsystemene og nettleserne for Windows og Mac oppfyller følgende systemkrav før du installerer Norton AntiTrack:

Støttede operativsystemer

Norton AntiTrack-appen er kompatibel med følgende operativsystemer:

• Windows 10 (alle versjoner, unntatt Windows 10 i S-modus)

• Windows 11 (alle versjoner, unntatt Windows 11 i S-modus)

• MacOS X 11.0 eller nyere

• iPhone- eller iPad-enheter som kjører på Apple iOS 15.2 eller nyere

Støttede nettlesere

Norton AntiTrack-utvidelsen er kompatibel med følgende nettlesere:

• Google Chrome

• Mozilla Firefox

• Microsoft Edge (versjon 88 eller nyere) for Windows

• Safari (versjon 14.x eller nyere)

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v138345708
Operativsystem: Mac;Windows