System Advisor i Norton Mobile Security viser et varsel om KRACK-sårbarhet

System Advisor gjennomsøker enheten og varsler deg om kjente sårbarheter, for eksempel KRACK, og uklarerte sertifikater hvis aktuelt. Funksjonen sjekker også om enheten er rotet. Hvis noen av disse risikoene oppdages, vil System Advisor gi deg råd om hvordan du løser risikoene.

KRACK (Key Reinstallation Attacks) kan gi angripere tilgang til viktig informasjon som for eksempel kredittkortnumre, passord og e-postmeldinger som overføres over WiFi-nettverk. Den gjør det også enklere for angripere å infisere enhetene dine med skadeprogrammer eller ransomware. Hvis du vil ha mer informasjon om KRACK-sårbarheten, kan du lese Hva du trenger å vite om sårbarheten i WPA2 WiFi-nettverk.

Du løser KRACK-sårbarheten ved å kontrollere at du har installert alle tilgjengelige fastvare- og programvareoppdateringer på alle de Wi-Fi-aktiverte enhetene dine. Kontakt enhetsprodusenten for mer informasjon.

Vi anbefaler også at du bruker en VPN-tjeneste for å beskytte enheten når du er tilkoblet et Wi-Fi-nettverk som ikke er sikret. Lær mer om Funksjoner i Norton Secure VPN.

Hvis du ikke vil se flere varsler om denne sårbarheten, går du til varselsvinduet for KRACK i System Advisor og trykker på Ignorer for å legge det til på «ignoreringslisten».

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v125547031
Operativsystem: Windows
Sist endret: 03/06/2019