Behandle automatisk fornying for abonnementer som er kjøpt i Norton Online Store i Asia

Hvis du kjøpte Norton-tjenesten fra en asiatisk Norton-nettbutikk, må innstillingene for automatisk fornying håndteres i den asiatiske Norton-nettbutikken.

Hvis du vil administrere abonnementet med automatisk fornying, logger du på kontoen og går til fanen Mine abonnementer.

Hvis du prøver å oppdatere kredittkortinformasjonen i fanen Betalingsinformasjon og ser meldingen «Vi kan ikke behandle endringer i kredittkortinformasjonen», kan det skyldes bestemmelser implementert av kontrollorganene. I så fall kan du fornye abonnementet ved å gå til norton.com/renewal.

For Japan, Korea, Kina, Hongkong og Taiwan:

Hvis ordrenummeret starter med APXXXXXXXX eller NPXXXXXXXX eller hvis du har Norton 360 Standard Plus, følger du trinnene over for å endre abonnementsinnstillingene for automatisk fornying.

Hvis ordrenummeret starter med SY, går du til koblingen nedenfor for å endre abonnementsinnstillingene for automatisk fornying. Du trenger ordrenummeret og e-postadressen eller telefonnummeret som ble brukt da du bestilte.

Japan   Korea   Kina   Hongkong   Taiwan

Du finner ordrenummeret i e-postmeldingene du har mottatt fra Norton:

• Emnet for e-postmeldingen er «Norton Order #NP***** purchase completed»
  • Emnet til e-postmeldingen er «Automatisk fornyingstjeneste, varsling om fullført fakturering». Sjekk delen [Ordrenummer ved tidspunktet for registrering for automatisk fornying] SY********.

Hvis du vil vite hvordan du avslutter automatisk fornying for Norton-abonnementet du har kjøpt i en av butikkene nevnt ovenfor, ser du Avslutte automatisk fornying av Norton-abonnementet.