Andre produkter

Fjerne et barn fra Norton Family-kontoen

Hvis du ikke vil overvåke et barn lenger, kan du slette barnet fra kontoen din ved å følge veiledningen nedenfor. Når du sletter et barn, slutter Norton Family å beskytte og overvåke barnet, fjerner barnets profilinnstillinger, og sletter barnets aktivitetslogg. Selv om du fjerner barnet, beholdes Norton Family-programmet på enheten som barnet brukte tidligere. Avhengig av situasjonen kan du tilordne enheten til et annet barn eller fjerne Norton Family hvis du ikke vil overvåke denne enheten lenger.

Du kan bruke Norton-nettstedet eller Norton Family-appen for foreldre for å vise eller oppdatere grenser.

Løsningen gjorde det enklere å håndtere problemet.

Ja Nei

Hjelp oss med å forbedre denne løsningen.

Takk for at du hjelper oss med å forbedre denne tjenesten.

Hva vil du gjøre nå?

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v127104015
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Sist endret: 13/09/2019