Vise barnets videoaktivitet ved hjelp av Norton Family

Videoovervåkning støttes på Windows-datamaskiner, Android-telefoner og -nettbrett, iPhone og iPad.

Rapporten over videoaktiviteter viser videoene barnet ditt har sett på Internett. Norton Family overvåker og rapporterer videoaktivitetene til barnet på følgende nettsteder:

• YouTube
  • Hulu (kun på Windows-datamaskiner)

Når barna dine ser på videoer fra YouTube-spillelister i Chrome på en Android-telefon eller et Android-nettbrett, skjules adresselinjen automatisk. I slike tilfeller kan ikke Norton Family overvåke og rapportere disse videoene som separate aktiviteter. Be barna dine om å bruke Norton Family-nettleseren når de surfer på nettet på mobilenhetene, for å få mest mulig ut av Norton Family.

Du kan bruke Norton-nettstedet eller Norton Family-appen for foreldre hvis du vil se barnets aktiviteter.

Norton-nettstedet eller Norton Family-appen for iOS

1. Gjør ett av følgende:

• Logg på -kontoen din.

• Åpne Norton Family for foreldre-appen i iOS.

2. Velg barnet du vil se videoaktiviteten til.

3. I Video-delen kan du se de siste videoene barnet ditt har sett på.

4. Hvis du vil se den detaljerte rapporten, klikker du på Vis detaljer.

5. Du kan utføre én av følgende handlinger, eller en kombinasjon av dem, for å filtrere Internett-aktivitetene:

• Klikk på Alle enheter for å filtrere aktiviteter basert på en enhet.

• Velg en tidslinje for rapporten. Du kan velge å filtrere aktiviteten for den gjeldende dagen eller for de siste 7, 14 eller 30 dagene.

6. Hvis du vil vite mer om en aktivitet, klikker du på Vis mer.
    • Hvis du vil se Norton Safe Web-rapporten for dette nettstedet, klikker du på koblingen til Norton-rangeringen.

Norton Familys foreldrestyringsapp for Android

1. Åpne Norton Familys foreldrestyringsapp i Foreldremodus.

2. Trykk på barnet du vil administrere.

3. Gå til fanen Aktivitet.

4. Trykk på Video i listen.

5. Trykk på feltet for tidsperioder for å vise videoer som ble vist i en bestemt tidsperiode.