Konfigurere grenser for Videoovervåkning i Norton Family

Videoovervåkning støttes på Windows-datamaskiner, Android-telefoner og -nettbrett, iPhone og iPad.

Viser en liste over videoer som barna ser på online via enhetene sine. Du kan til og med se klipp fra hver video, så du vet når det er på tide med en alvorsprat.

Norton Family overvåker og rapporterer videoaktivitetene til barnet på følgende nettsteder for videotjenester, men bare når de vises i nettlesere og ikke i apper:

• YouTube

• Hulu (kun på Windows-datamaskiner)

Når barna dine ser på videoer fra YouTube-spillelister i Chrome på en Android-telefon eller et Android-nettbrett, skjules adresselinjen automatisk. I slike tilfeller kan ikke Norton Family overvåke og rapportere disse videoene som separate aktiviteter. Be barna dine om å bruke Norton Family-nettleseren når de surfer på nettet på mobilenhetene, for å få mest mulig ut av Norton Family.

For at videoovervåking skal fungere riktig, må du sørge for at Norton Family-utvidelsen er aktivert i nettleserne som barnet ditt bruker til å koble til Internett.

Du kan bruke Norton-nettstedet eller Norton Family-appen for foreldre når du vil vise eller oppdatere grenser.

Norton-nettstedet eller Norton Family-appen for iOS

1. Logg på kontoen.

2. Velg barnet du vil angi videoovervåkning for.

3. I delen Video klikker eller trykker du på innstillingsikonet. .
  4. Hvis du vil starte eller stoppe Videoovervåkning, setter du Av/på -bryteren til eller Av.

5. Se videovertskapsnettsteder som Norton Family overvåker.

Disse nettstedene overvåkes bare når de åpnes i nettlesere og ikke i apper.

Norton Familys foreldrestyringsapp for Android

1. Åpne Norton Familys foreldrestyringsapp i Foreldremodus.

2. Trykk på barnet du vil administrere.

3. Gå til fanen Regler.

4. Gå til Aktiviteter og trykk på Videoovervåkning.

5. Når du skal starte eller stoppe Videoovervåkning, trykker du på Av - eller -knappen.

Hvis du bruker Google-kontoen for å logge på Norton Family-kontoen, må du logge av Google-kontoen i nettleseren når du har fullført konfigureringen av Norton Family.