Laste ned Norton Enhetssikkerhet

Logg på kontoen eller opprett en ny konto for å installere Norton Enhetssikkerhet på alle støttede stasjonære datamaskiner, bærbare datamaskiner, mobiltelefoner eller nettbrett.

Hvis du kjøpte Norton Enhetssikkerhet hos en forhandler, eller hvis du har en produktnøkkel som ennå ikke er registrert på kontoen din, kan du lese Laste ned et Norton-produkt du har kjøpt hos en forhandler.

Hvis du har mottatt Norton-produktet fra en annen tjenesteleverandør, kan du lese Installere Norton fra tjenesteleverandøren.

Laste ned Norton Enhetssikkerhet

1. Gå til my.norton.com og klikk på Logg på.

2. Angi e-postadressen og passordet for Norton-kontoen, og klikk deretter på Logg på.

3. Klikk på Last ned på Min Norton-portalen.

Hvis du installerer på Windows 10 i S-modus, klikker du på Hent fra Microsoft og følger instruksjonene for å installere fra Microsoft Store.

4. På siden Kom i gang klikker du på Godta og last ned.

Hvis du bruker en mobilenhet, velger du abonnementet du vil laste ned, og trykker på Neste.

Hvis du vil installere Norton Enhetssikkerhet, velger du ett av alternativene basert på enheten din:

Installere Norton Enhetssikkerhet i Windows

1. Når nedlastingen er fullført, kjører du installasjonsprogrammet fra nettleseren.

• I nettleserne Internet Explorer eller Microsoft Edge klikker du på Kjør.

• I Firefox eller Safari klikker du på nedlastingsikonet øverst til høyre på skjermen. Deretter klikker du på installasjonsprogrammet for Norton.

• I Chrome klikker du på installasjonsprogrammet for Norton nederst til venstre på skjermen.

2. Hvis vinduet Brukerkontokontroll vises, klikker du på Fortsett.

Fullfør installasjonen ved å følge instruksjonene på skjermen.

Installere Norton Enhetssikkerhet på Mac

Norton-produktet støttes kun på Mac OS X 10.7.5 (Lion) eller nyere. Hvis Mac-en kjører på OS X 10.6 eller tidligere, må Mac-operativsystemet oppgraderes til den støttede versjonen.

Hvis du vil installere Norton produktversjon 8.x eller nyere, må du ha Mac OS X 10.10.x eller nyere.

Symantec anbefaler at du klikker på Nortons lisensavtale og leser produktlisensavtalen, før du installerer Norton.

Installere Norton Enhetssikkerhet i Android

1. Under Last ned Norton fra Google Play trykker du på Last ned fra Google Play.

Du blir nå omdirigert til Play Store.

2. Trykk på Installer for å installere appen.

3. Når installasjonen er ferdig, trykker du på Åpne.

4. Les Nortons lisensavtale og trykk på Fortsett.

Norton Mobile Security kjører den første konfigureringsprosessen, LiveUpdate, søk etter skadeprogrammer og App Advisor-søk. Når konfigureringen er fullført, logger du på Norton-kontoen for å bruke alle funksjonene til Norton Mobile Security.

5. Trykk på meny-ikonet oppe i venstre hjørne, og trykk på Logg på.

6. Angi e-postadresse og passord for Norton-kontoen, og trykk på Logg på.

Hvis du har problemer med å installere Norton Mobile Security, så bør du først forsikre deg om at enheten din har den nyeste versjonen av Google Play-programmet og alle de nyeste systemoppdateringene installert.

Installere Norton Enhetssikkerhet på iPhone eller iPad

1. Under Last ned Norton fra App Store trykker du på Last ned fra App Store.

Du blir nå omdirigert til App Store.

Hvis du bruker en iPad, trykker du på Installer Norton på iPad og følger instruksjonene på skjermen.

2. Trykk på Hent, og deretter trykker du på Installer.

3. Når nedlastingen avsluttes, trykker du på Åpne for å starte Norton Mobile Security-appen.

4. Les Nortons lisensavtale og trykk på Fortsett.

5. Trykk på Logg på.

6. Angi e-postadresse og passord for Norton-kontoen, og trykk på Logg på.

Pass på at du bruker e-postadressen og passordet som ble brukt til å kjøpe Norton Mobile Security eller Norton-produktet hvor Mobile Security medfølger (f.eks. Norton Security eller Norton 360).

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: kb20090708112600EN
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sist endret: 18/11/2019