Gjenopprette bilder, musikk eller andre viktige filer fra Nortons sikkerhetskopisett

Du kan enkelt gjenopprette Norton Backup-data hvis du utsettes for ransomware eller andre skadeprogrammer, eller hvis det oppstår uopprettelige maskinvarefeil. Du kan velge å gjenopprette hele sikkerhetskopisettet eller bestemte filer i et sikkerhetskopisett. Du kan også bestemme hvor du vil gjenopprette sikkerhetskopierte filer.

Gjenopprette sikkerhetskopifiler eller hele sikkerhetskopisett i Norton

1. Start Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. Dobbeltklikk på Sikkerhetskopi og deretter på Gjenopprett filer i hovedvinduet til Norton.

3. Klikk på Vis alle under Gjenopprett fra i vinduet Gjenopprett filer.

Klikk på et sikkerhetskopisett deretter på OK.

4. Klikk på Bla etter filer og mapper under Filer i vinduet Gjenopprett filer.

Velg filene du vil gjenopprette, og klikk deretter på OK.

5. Klikk på Opprinnelig plassering under Gjenopprett til i vinduet Gjenopprett filer.

Klikk på Endre plassering og følg instruksjonene hvis du ikke vil gjenopprette til den opprinnelige plasseringen.

6. Klikk på Gjenopprett filer og deretter på Lukk.

Video: Hvordan gjenoppretter jeg filer fra et sikkerhetskopisett?

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v6958542
Operativsystem: Windows
Sist endret: 08/11/2019