Legge til en enhet fra Norton Family-kontoen

Hvis du vil overvåke barnets nettaktiviteter, må du installere Norton Family på en enhet og deretter tilordne enheten til barnet. På Windows-PC-er må du spesifisere hvilken brukerkonto barnet bruker til å logge på datamaskinen. Hvis barna dine deler en enkelt datamaskin, kan du opprette en separat brukerkonto for hvert barn. På denne måten kan Norton Family overvåke hvert barn separat, og angi grenser basert på alderen til hvert enkelt barn.

Du kan når som helst legge til en enhet ved å logge på kontoen din fra enheten der du vil installere Norton Family. Hvis du ikke logger på fra barnets enhet, kan du logge på kontoen din fra en vilkårlig enhet med Internett-tilkobling, og deretter sende deg selv en nedlastingskobling via e-post. Åpne denne koblingen på enheten der du vil installere Norton Family, og følg instruksjonene i avsnittene nedenfor.

Legge til en Windows-PC

1. Logg på kontoen.

2. Velg barnet du vil legge til og tilordne en enhet for.

3. Klikk på Legg til enhet.

4. Velg Windows, og klikk deretter på Neste.

5. Gjør ett av følgende:

• Hvis du vil legge til denne enheten på kontoen din, velger du Ja og klikker på Last ned Norton Family-appen.

• Hvis dette ikke er barnets enhet, velger du Nei og klikker på Send en nedlastingskobling via e-post. Deretter skriver du inn e-postadressen som nedlastingskoblingen skal sendes til. Åpne denne koblingen på enheten der du vil installere Norton Family.

6. Klikk på eller kjør den nedlastede installasjonsfilen.

Norton nedlastingsbehandling installerer automatisk Norton Family på enheten.

7. Les Lisensavtalen for brukere og andre retningslinjer og klikk deretter på Godta og installer.

Enheten kobles automatisk til kontoen din.

8. Klikk på Fortsett og logg på med brukerinformasjonen for kontoen hvis du blir bedt om det.

9. Gå til vinduet Rediger kontoer og klikk på Rediger ved siden av barnet du vil tilordne denne enheten til.

10. Klikk på logg på som og velg kontoen barnet bruker til å logge på denne enheten. Hvis barnet ditt har flere brukerkontoer, velger du barnet på alle disse brukerkontoene.

11. Klikk på Lagre > OK.

Legge til en Android-enhet

1. Gå til Google Play og søk etter Norton Family foreldrestyringsappen.

2. Tapp på Installer.

3. Åpne Norton Familys foreldrestyringsapp.

4. Les Nortons lisensavtale og andre retningslinjer, og trykk deretter på Fortsett > Kom i gang.

5. Logg på med brukerinformasjonen for kontoen din.

6. Trykk på Barnets enhet for å starte barnemodus og trykk deretter på Fortsett.

Med Barnemodus kan du tilordne grenser for denne enheten.

7. Hvis du vil legge til et barn, gjør du følgende:

• Trykk på Legg til et barn, og i Opprett profil- vinduet, skriv inn barnets navn og velg begrensningsnivået basert på barnets alder.

Norton Family setter standardgrenser basert på begrensningsnivået du velger. Du kan gå gjennom Grenser og endre dem til enhver tid.

• Velg en avatar for barnets profil ved å trykke på avatar-bildet. Du kan velge et bilde fra galleriet eller ta et øyeblikksbilde for barnets profil.

• Trykk på Opprett.

• For å tildele en enhet til dette barnet, trykk på Ferdig, og hvis ikke trykker du på Tilbake.

8. Velg barnet du vil tilordne denne enheten til, og angi et navn som hjelper deg med å identifisere denne enheten. Deretter trykker du på Ferdig.

9. Tillat individuelle tillatelsesforespørsler for at Norton Family skal kunne overvåke enheten.

Norton Family trenger disse tillatelsene for å kjøre tidsovervåkning, appovervåkning og andre funksjoner, slik at de kan aktivere og overvåke barnets aktiviteter. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese Forberede Android-enheten for foreldrestyring ved hjelp av Norton Family.

10. Trykk på Enhetsadministrator og klikk deretter på Aktiver for å forhindre at barnet ditt avinstallerer Norton Family-appen uten din tillatelse.

11. Trykk på Tilgjengelighet og deretter på Norton Family-tilgangstjeneste og slå den på.

12. Trykk på Appbrukstilgang, velg Norton Family-appen fra listen, og slå deretter på Tillat brukstilgang.

13. Når du ser et grønt kryss på alle nødvendige tillatelser, klikker du på Fortsett.

Hvis du bruker Google-kontoen for å logge på Norton Family-kontoen, må du logge av Google-kontoen i nettleseren når du har fullført konfigureringen av Norton Family.

Legge til en iOS-enhet

1. Gå til App Store og søk etter appen Norton Family Companion App.

2. Last ned og installer appen.

3. Åpne appen når den er installert.

4. Trykk på Tillat for å motta varsler fra Norton Family.

5. Les Nortons lisensavtale og andre retningslinjer, og trykk deretter på Fortsett.

6. Logg på med brukerinformasjonen for kontoen din.

7. Velg barnet du vil tilordne denne enheten til, og angi et navn som hjelper deg med å identifisere denne enheten. Hvis du vil legge til et barn, logg på Nortons nettsted.

8. Trykk på Tilordne.

9. Trykk på Installer VPN og følg instruksjonene på skjermen. Du må installere et VPN for å overvåke eller blokkere Internett-aktivitetene til barnet ditt i andre apper enn Norton Family-nettleseren.

10. Tillat individuelle tillatelsesforespørsler for at Norton Family skal begynne å overvåke denne enheten.

11. Trykk på Installer profil og følg instruksjonene på skjermen. Du må installere en profil for at umiddelbar lås, tidsovervåkning og andre funksjoner skal fungere på barnets enheter.

12. Følg instruksjonene på skjermen for å aktivere begrensninger. Hvis du vil ha mer informasjon, leser du Konfigurere Norton Family på barnets iPhone eller iPad.