Legge til en enhet fra Norton Family-kontoen

Hvis du vil overvåke barnets nettaktiviteter, må du installere Norton Family på en enhet og deretter tilordne enheten til barnet. På Windows-PC-er må du spesifisere hvilken brukerkonto barnet bruker til å logge på datamaskinen. Hvis barna dine deler en enkelt datamaskin, kan du opprette en separat brukerkonto for hvert barn. På denne måten kan Norton Family overvåke hvert barn separat, og angi grenser basert på alderen til hvert enkelt barn.

Du kan når som helst legge til en enhet ved å logge på kontoen din fra enheten der du vil installere Norton Family. Hvis du ikke logger på fra barnets enhet, kan du logge på kontoen din fra en vilkårlig enhet med Internett-tilkobling, og deretter sende deg selv en nedlastingskobling via e-post. Åpne denne koblingen på enheten der du vil installere Norton Family og følg instruksjonene i seksjonene nedenfor.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v127107792
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Sist endret: 14/10/2020