Vanlige spørsmål om Norton Secure VPN

Offentlige Wi-Fi-nettverk finnes overalt: flyplasser, caféer, kjøpesentre og hoteller. Gratis trådløse aktiveringspunkter er så vanlige at de fleste kobler til disse nettverkene uten å bekymre seg. Det er praktisk, men det kan være risikabelt å lese e-post, sjekke nettbanken eller utføre aktiviteter som krever pålogging, når du bruker offentlige Wi-Fi-nettverk. Norton Secure VPN er her for å hjelpe deg.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v117122849_norton_wifi_no_no
Operativsystem: Windows, macOS, Android, iOS
Sist endret: 11/02/2019