Laste ned og installere Nortons enhetssikkerhetsprodukt på Mac

Hvis du vil installere Nortons enhetssikkerhetsprodukt på Mac, må du ha Mac OS X 10.10.x (Yosemite) eller nyere. Hvis du vil vite hvilken versjon av Mac-operativsystemet som er installert på Mac-en, klikker du på Apple-menyikonet øverst til venstre og deretter på Om denne Mac-en.

Laste ned Nortons enhetssikkerhetsprodukt på Mac

1. Logg på kontoen.

2. Angi e-postadressen og passordet for Norton, og klikk så på Logg på.

3. Gå til Min Norton-portalen og klikk på Last ned.

4. Gå til siden Kom i gang og klikk på Godta og last ned.

5. Hvis du ser et varsel, klikker du på Tillat.

6. Når nedlastingen er ferdig, dobbeltklikker du på filen du har lastet ned, for å starte Nortons installasjonsprogram Åpne.

7. Klikk på Ok for å gi Norton tilgang til filene i mappen Nedlastinger.

8. Klikk på Nortons lisensavtale og les lisensavtalen for Norton-produktet før du installerer det.

9. Velg et av følgende alternativer avhengig av operativsystemet:

Installere Nortons enhetssikkerhetsprodukt på macOS 10.15.x (Catalina) eller nyere

1. Klikk på Installer.

Install
  2. Noen ganger sender Norton deg et varsel om å bli med i Norton fellesskapsovervåkning, som samler inn informasjon om nye, potensielle sikkerhetsrisikoer fra datamaskinen, og sender den til Norton for videre analyse. Gjør ett av følgende:

• Klikk på Bli med nå for å aktivere Norton fellesskapsovervåking på Norton-produktet.

• Klikk på Kanskje senere for å bli med i Norton fellesskapsovervåking senere.

Du kan klikke på Mer informasjon for å finne ut mer om Norton fellesskapsovervåkning.

3. Skriv inn administratorkontopassordet til Mac-en når du blir bedt om det, og klikk deretter på Installasjonsveiviser.

Install_Helper
  4. Klikk på Start på nytt.

5. Når du har startet Mac-en på nytt, klikker du på Åpne valg i installasjonsvinduet for Norton.

System_Extensions
  6. Hvis du ser varselet Systemutvidelse blokkert, klikker du på OK.

7. I vinduet Sikkerhet og personvern, klikker du på låssymbolet nederst.

System_Extensions_Configure
  8. Skriv inn administratorkontopassordet når du blir bedt om det, og klikk deretter på Lås opp.

9. Gjør ett av følgende:

• Klikk på Tillat som tilsvarer Norton-meldingen, naviger tilbake til Norton-installasjonsvinduet, og klikk deretter på Fortsett.

Hvis du ikke ser Tillat-knappen, lukker du vinduet Sikkerhet og personvern og åpner det på nytt for å vise Tillat-knappen.

Allow_System_Extensions
    • Hvis du har flere programmer eller forhandlere installert på Mac-en, som krever at du gir din tillatelse, vil du se meldingen Systemprogramvare ble blokkert fra å laste ned meldingen i stedet for Norton-meldingen. I slike tilfeller klikker du på Tillat og velger Norton-produktet fra listen. Deretter klikker du på OK.
  10. I Norton-installasjonsvinduet klikker du på Fortsett og deretter påTillat for gi Norton tillatelse til å overvåke alle nettverksaktivitetene dine og hindre ondsinnede nettsteder fra å få tilgang til Mac-en din.

Network_Monitoring
  11. I installasjonsvinduet for Norton klikker du på Åpne valg for å gi Norton tilgang til disken så du får bedre beskyttelse.

Full_Disk_Access
  12. Gå til vinduet Sikkerhet og personvern og kontroller at alternativet Systemutvidelse for Norton er aktivert. Gå tilbake til Norton-installasjonsvinduet og klikk på Fullfør.

Installere Nortons enhetssikkerhetsprodukt på versjonene macOS High Sierra 10.13.x til macOS Mojave 10.14.x

1. Velg Godta og installer.

2. Noen ganger sender Norton deg et varsel om å bli med i Norton fellesskapsovervåkning, som samler inn informasjon om nye, potensielle sikkerhetsrisikoer fra datamaskinen, og sender den til Norton for videre analyse. Gjør ett av følgende:

• Klikk på Bli med nå for å aktivere Norton fellesskapsovervåking på Norton-produktet.

• Klikk på Kanskje senere for å bli med i Norton fellesskapsovervåking senere.

Du kan klikke på Mer informasjon for å finne ut mer om Norton fellesskapsovervåkning.

3. Skriv inn administratorkontopassordet til Mac-en når du blir bedt om det, og klikk deretter på Installasjonsveiviser.

4. Klikk på Åpne nå eller Klikk her i installasjonsvinduet i Norton.

5. Gjør ett av følgende:

• Klikk på Tillat-elementet som tilsvarer Symantec-meldingen.

• Hvis du har flere programmer eller forhandlere installert på Mac-en, som krever autorisasjon fra deg, vil du se meldingen Systemprogramvare ble blokkert fra å laste ned meldingen i stedet for Symantec-meldingen. I slike tilfeller klikker du på Tillatog velger Symantec på listen. Deretter klikker du på OK.

Hvis du ikke ser Tillat-knappen, lukker du vinduet Sikkerhet og personvern og åpner det på nytt for å vise Tillat-knappen.

6. I installasjonsvinduet i Norton Security. klikk på Fortsett.

7. Klikk på Start på nytt for å fullføre installeringen.

Installere Nortons enhetssikkerhetsprodukt på versjonene Mac OS X 10.10.x (Yosemite) til OS X 10.12.x (Sierra)

1. Velg Godta og installer.

2. Noen ganger sender Norton-produktet deg et varsel om å bli med i Norton fellesskapsovervåkning, som samler inn informasjon om nye, potensielle sikkerhetsrisikoer fra datamaskinen, og sender den til Norton for videre analyse. Gjør ett av følgende:

• Klikk på Bli med nå for å aktivere Norton fellesskapsovervåking på Norton-produktet.

• Klikk på Kanskje senere for å bli med i Norton fellesskapsovervåking senere.

Du kan klikke på Mer informasjon for å finne ut mer om Norton fellesskapsovervåkning.

3. Skriv inn administratorkontopassordet til Mac-en når du blir bedt om det, og klikk deretter på Installasjonsveiviser.

4. Når installasjonen er fullført, klikker du på Start på nytt. Produktinstallasjonen fullføres når du starter Mac-en på nytt.

Video: Slik installerer du Norton på en Mac-enhet