Laste ned og installere Norton 360-appen på mobilenheten

Du kan laste ned og installere Norton 360-appen for å beskytte mobilenheten din og informasjonen den lagrer mot digitale trusler.

Du kan laste ned og installere Norton 360-appen direkte på mobilenhetene, eller du kan sende deg selv en e-postmelding eller en SMS, eller kopiere koblingen med nedlastingsinstruksjoner, og deretter åpne den på mobilenheten. Du kan også skanne QR-koden for å laste ned Norton 360-appen på mobilen. Bruk en vilkårlig QR-kodeskanner til å lese av koden.

Hvis du vil installere Norton 360 på en Android-enhet, må du ha Android 8.x eller nyere. Hvis du vil installere Norton 360-appen på en iOS-enhet, må du ha iOS 14.x eller nyere.

Jeg bruker en Android-enhet og vil installere Norton 360-appen

Hvis du får problemer med å installere Norton 360-appen på mobilenheten, må du kontrollere at enheten har den nyeste versjonen av Google Play-appen, og at alle de nyeste systemoppdateringene er installert.

1. Start Google Play-programmet på Android-enheten, og søk etter Norton 360-appen.

2. Norton 360-appskjermen, trykk på Installer.

3. Når installasjonen er ferdig, trykker du på Åpne.

4. Les og godta lisens- og tjenesteavtalen, bekreft vår globale personvernerklæring, og trykk deretter på Logg på.

5. Skriv inn e-postadressen og passordet for Norton-kontoen, og trykk deretter på Logg på.

6. For full beskyttelse må du gi tillatelser for enhetsinnstillingene for å fortsette å bruke funksjonene Appsikkerhet, Internett-sikkerhet og Trådløs nettverkssikkerhet. Trykk på Sikkerhet på hovedskjermen i Norton 360-appen og deretter på permission_setup-ikonet øverst til høyre på siden.

7. På skjermen Konfigurering av tillatelse trykker du på Kom i gang og følger instruksjonene på skjermen for å konfigurere og tillate følgende innstillinger.

Instruksjonene kan variere avhengig av enhet, enhetsprodusent og operativsystem.
    • Slå på Norton 360 Service

• Tillat kjøring av Norton 360 i bakgrunnen

• Slå på Vis over andre apper

• La Norton 360 få tilgang til enhetens plassering

• Slå på plasseringsinnstillinger

Jeg bruker en iPhone eller iPad og vil installere Norton 360-appen

1. Start Apple App Store på iOS-enheten, og søk deretter etter Norton 360-appen.

2. På startskjermen i Norton 360-appen trykker du på HENT eller på nedlastingsikonet .
  3. Når installasjonen er ferdig, trykker du på Åpne.

4. Les og godta lisens- og tjenesteavtalen, bekreft vår globale personvernerklæring, og trykk deretter på Løs inn et abonnement for å fullføre installasjonen.

5. Gjør ett av følgende:

• Trykk på Logg på med Norton-konto og oppgi e-postadressen og passordet for Norton-kontoen, og trykk deretter på Logg på.

• Hvis du har et eksisterende aktivt Norton-abonnement du har kjøpt via Apple App Store, trykker du på Gjenopprett fra App Store.

Jeg bruker en datamaskin og vil sende instruksjoner for å installere Norton 360-appen på mobilenheten

1. Logg på -kontoen.

2. Hvis du ikke allerede er logget på, blir du bedt om å logge på. Angi e-postadressen og passordet, og klikk på Logg på. Hvis du ikke har en Norton-konto, klikker du på Opprett konto og fullfører registreringsprosessen.

3. Gå til vinduet Kom i gang og klikk på Last ned Norton. Deretter klikker du på Send en nedlastingskobling.

4. Avhengig av valget ditt gjør du ett av følgende:

• Hvis du vil sende en e-postinvitasjon – Velg alternativet E-post. Skriv inn en e-postadresse du har tilgang til på mobilenheten, og klikk på Send. Åpne e-postmeldingen du har mottatt fra Norton, på mobilenheten der du vil installere beskyttelsen. Trykk deretter på Last ned nå.
    • Hvis du vil sende en tekstmelding med nedlastingskoblingen til mobilenheten – Velg alternativet SMS. Velg land fra rullegardinlisten og skriv inn mobilnummeret til enhetene du vil sende tekstmeldingen med nedlastingskoblingen til. Klikk på Send.

For enkelte land kan det ta litt tid å motta SMS-er med nedlastingskoblingen. Om du kan motta tekstmeldingen avhenger av lokale telekomregler i ditt land. Hvert land har sine lokale regler for å sende og motta tekstmeldinger. Sjekk nettsiden til landets telekomregulator vedrørende begrensninger.

• Hvis du vil kopiere nedlastingskoblingen og deretter dele den med mobilenheten – Hvis du vil dele nedlastingskoblingen ved hjelp av andre typer kommunikasjon, kan du bruke alternativet Kopier kobling til å kopiere nedlastingskoblingen og dele den senere. Hvis du blir bedt om å logge på når du klikker på nedlastingskoblingen, skriver du inn e-postadressen og passordet for Norton-kontoen.

5. På skjermen Kom i gang trykker du på Norton 360 og deretter på Neste.

6. Hvis du har en Android-enhet, blir du omdirigert til Norton 360-appen i Google Play Store. Hvis du har en iOS-enhet, trykker du på Last ned fra App Store. Deretter blir du omdirigert til Norton 360-appen i Apple App Store.

7. Avhengig av enheten gjør du følgende:

• Hvis du har en Android-enhet, trykker du på Installer for å starte installasjonen.

• Hvis du har en iOS-enhet, trykker du på Hent. Deretter trykker du på Installer og til slutt på Ferdig.

8. Når installasjonen er fullført, trykker du på Åpne.

9. Les og godta lisens- og tjenesteavtalen, bekreft vår globale personvernerklæring, og trykk deretter på Fortsett.

Last ned og installer Norton 360-appen du har kjøpt fra en tjenesteleverandør

1. Åpne e-postmeldingen du har mottatt fra tjenesteleverandøren, på mobilenheten. Deretter trykker du på nedlastingskoblingen.

Hvis du har mottatt en SMS fra tjenesteleverandøren, trykker du på URL-koblingen i SMS-en.

2. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn e-postadressen og passordet for Norton-kontoen og trykker på Logg på..

3. Trykk på Få det på Google Play eller Last ned fra App Store. Du blir omdirigert til Norton 360-appen i Google Play Store eller Apple App Store.

4. Gjør følgende:

• Android-enheter: Trykk på Installer.

• iOS-enheter: Trykk på Hent og deretter på Installer.

5. Når installasjonen er ferdig, trykker du på Åpne for å starte Norton 360-appen.

6. Avhengig av enheten gjør du følgende:

• Hvis du har en Android-enhet: Les lisens- og tjenesteavtalen, bekreft vår globale personvernerklæring og trykk deretter på Logg på > Logg deg på via din tjenesteleverandør. Følg instruksjonene på skjermen.

• Hvis du har en iOS-enhet: Les lisens- og tjenesteavtalen, bekreft vår globale personvernerklæring og trykk deretter på Løs inn et abonnement > Logg deg på via din tjenesteleverandør. Skriv inn navnet på tjenesteleverandøren og trykk på Neste. Trykk på Fortsett for å bekrefte tjenesteleverandøren. Følg instruksjonene på skjermen.

Last ned og installer Norton 360-appen som du har kjøpt fra en tjenesteleverandør, enten ved hjelp av Google Play Store eller Apple App Store

Jeg har en Android-enhet

1. Start Google Play-programmet på Android-enheten, og søk etter Norton 360-appen.

2. Norton 360-appskjermen, trykk på Installer.

3. Når installasjonen er ferdig, trykker du på Åpne.

4. Les lisens- og tjenesteavtalen, bekreft vår globale personvernerklæring, og trykk deretter på Løs inn et abonnement for å fullføre installasjonen.

5. Trykk på Angi en partnerkode.

6. Skriv inn en gyldig partnerkode som du mottok fra tjenesteleverandøren, trykk på Neste.

7. Trykk på Fortsett for å bekrefte tjenesteleverandøren.

8. Skriv inn brukerinformasjonen for Norton-kontoen for å fullføre installasjonen.

Jeg har en iOS-enhet

1. Start Apple App Store på iOS-enheten, og søk deretter etter Norton 360-appen.

2. På startskjermen i Norton 360-appen trykker du på HENT eller på nedlastsingsikonet .
  3. Når installasjonen er ferdig, trykker du på Åpne.

4. Les lisens- og tjenesteavtalen, bekreft vår globale personvernerklæring, og trykk deretter på Løs inn et abonnement for å fullføre installasjonen.

5. Trykk på Logg på hos tjenesteleverandøren.

6. Skriv inn navnet på tjenesteleverandøren og trykk på Neste.

7. Trykk på Fortsett for å bekrefte tjenesteleverandøren.

8. Avhengig av tjenesteleverandøren må du eventuelt angi brukerinformasjonen for Norton eller brukerinformasjonen for kontoen hos tjenesteleverandøren for å fullføre installasjonen.

Video: Slik laster du ned og installerer Norton 360-appen på en Android-enhet

Video: Slik laster du ned og installerer Norton 360-appen på en iOS-enhet

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v137722267
Operativsystem: Android;iOS
Sist endret: 13/02/2024