Overføre beskyttelsen fra én enhet til en annen

Abonnementet kommer med et begrenset antall lisenser for å beskytte flere enheter. Finne ut hvor mange enheter du kan beskytte med Norton-abonnementet.

Hvis du har brukt opp lisensene,

• kan du overføre en lisens fra en ubrukt enhet for å installere den på en annen enhet (eller)
  • Du kan kjøpe et produkt med flere lisensierte enheter fra norton.com/products og kontakte Kundestøtte og -tjenester for å diskutere alternativene.

Fjern den eksisterende enheten, og overfør lisensen til en annen enhet

1. Logg på kontoen din.

2. Hold markøren over kontoikonet eller bildet øverst til høyre på siden, og klikk på Mine abonnementer.

3. På siden Min konto velger du produktet du vil administrere, i fanen Mine abonnementer.

4. Klikk på Administrer lisenser under produktet.

5. I popup-vinduet velger du enheten du ikke lenger bruker, og deretter klikker du på søppelbøtteikonet under Fjern lisens.

6. Klikk på Fjern for å bekrefte.

7. Klikk på Last ned for å installere Norton på en annen enhet.

8. På siden Kom i gang klikker du på Send en nedlastingskobling. Følg instruksjonene på skjermen for å laste ned og installere produktet på en annen enhet.

Tips

• Produktabonnementet begynner når du fullfører kjøpet. Hvis du for eksempel har 100 dager igjen av abonnementet og velger å avinstallere produktet fra den gamle enheten for å installere den på den nye enheten, vil produktet ha 100 dager igjen av abonnementet.
  • Installering på en virtuell maskin vil forbruke en lisensiert enhet fra abonnementet.

Video: Slik overfører du Norton-beskyttelsen

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v73856951
Operativsystem: Android;Mac;Windows;iOS
Sist endret: 13/02/2024