Du kan overføre Norton-beskyttelsen fra én enhet til en annen.

Norton-medlemskapet kommer med et begrenset antall lisenser for å beskytte flere enheter. Hvis du har brukt opp lisensene, kan du overføre en lisens fra en ubrukt enhet for å installere den på en annen enhet. Hvis du vil sjekke om du har igjen lisenser i abonnementet, kan du lese Finne lisensene som er igjen i abonnementet.

Overføre Norton til en enhet som kjører Windows 10 eller 8.1

1. Logg på Norton.

2. På siden Min Norton går du til Enhetssikkerhet og klikker på Vis enheter / Gjennomgå enheter.

3. På siden Enhetssikkerhet kan du identifisere en enhet du ikke lenger vil beskytte.

Hvis enheten du ikke lenger bruker, vises med rød eller grå (inaktiv) status, kan du ikke frigjøre lisensen som er tilknyttet den aktuelle enheten. Du må løse problemene på enheten før du fjerner lisensen som er tilknyttet enheten. Hvis du ikke kan løse problemene, kan du fjerne enheten fra Norton-kontoen.

4. Hvis du ikke ser enheten, klikker du på Logg -koblingen nederst i enhetslisten for å se de eldre inaktive enhetene. Hvis du fremdeles ikke ser enheten, kan enheten være tilknyttet En annen produktnøkkel eller et annet abonnement.

5. Klikk på ellipseikonet under enheten, og klikk deretter på Administrer lisens i menyen som åpnes.

6. På siden Administrer lisenser velger du Fjern lisens og klikker på Neste.

7. Klikk på Ja på siden Fjern lisens for å bekrefte.

Når du fjerner en lisens fra en enhet, er ikke enheten lenger beskyttet og fjernes fra siden Enhetssikkerhet.

8. Hvis du vil installere Norton på en ny enhet, klikker du på Installer nå og velger ett av følgende:

• Klikk på Installer nå for å installere Norton Enhetssikkerhet på den gjeldende enheten.

• Hvis du vil installere Norton Enhetssikkerhet på en annen enhet, klikker du på Send kobling.

9. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen. Hvis du ønsker en mer detaljert veiledning, leser du Laste ned Norton på enheten.

Video: Slik overfører du Norton-beskyttelsen

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v73856951
Operativsystem: Windows, Mac OS X
Sist endret: 04/05/2020