Overføre beskyttelsen fra én enhet til en annen

Abonnementet kommer med et begrenset antall lisenser for å beskytte flere enheter. Hvis du har brukt opp lisensene, kan du overføre en lisens fra en ubrukt enhet for å installere den på en annen enhet.

Overføre lisensen til en annen enhet

1. Logg på kontoen.

2. På siden Enhetssikkerhet går du til en enhet du ikke lenger vil beskytte.

3. Hvis du ikke ser enheten, klikker du på koblingen Vis logg nederst i enhetslisten for å se eldre inaktive enheter. Hvis du fremdeles ikke ser enheten, kan enheten være tilknyttet en annen konto.

4. Klikk på ikonet Flere alternativer under enheten, og klikk deretter på Administrer lisens i menyen som åpnes.

5. På siden Administrer lisenser velger du Fjern lisens og klikker på Ja for å bekrefte.

Når du fjerner en lisens fra en enhet, er ikke enheten lenger beskyttet. Den fjernes også fra siden Enhetssikkerhet.

6. Klikk på Installer nå for å installere beskyttelsen på en annen enhet.

7. Gjør ett av følgende:

• Klikk på Godta og last ned for å installere beskyttelsen på enheten du bruker for øyeblikket.

• Klikk på Send en nedlastingskobling, og følg instruksjonene på skjermen for å installere beskyttelsen på en annen enhet ved hjelp av en nedlastingskobling.

• Du kan også logge på kontoen fra den nye enheten og klikke på Last ned.

Video: Slik overfører du Norton-beskyttelsen