Tilbakestille passordet for Norton-konto

Hvis du har mistet passordet eller ikke husker det, kan du opprette et nytt passord for Norton-kontoen.

Hvis du har mottatt enn melding om at Norton-kontopassordet er endret, men endringen ikke var godkjent, tilbakestiller du passordet ditt øyeblikkelig og kontakter Norton brukerstøtte.

Tilbakestille passordet

1. Åpne nettleseren og gå til Glemt passord-siden.

2. Under Har du problemer med pålogging?Gå til siden og angi e-postadressen din. Pass på at e-postadressen du angir, er adressen du brukte da du kjøpte Norton-produktet eller opprettet kontoen.

3. Klikk på Fortsett.

Norton sender deg en e-post med instruksjoner for hvordan du tilbakestiller passordet.

Hvis du ikke mottar e-postmeldingen for tilbakestilling av passord innen et par minutter, bør du sjekke Spam- eller Søppelpost-mappene. Du vil ikke motta en e-postmelding om gjenoppretting hvis det ikke finnes en konto med den aktuelle e-postadressen. E-postmeldinger om gjenoppretting av passord fra Norton inneholder følgende informasjon:

• Fra : norton@nortonlifelock.com or nortonaccount@norton.com.

• Emne : Tilbakestill Norton-passordet

Hvis du fremdeles ikke finner e-postmeldingen, brukte du kanskje en annen e-postadresse da du opprettet Norton-kontoen. Hvis e-postkontoen ikke er aktiv, må du opprette en ny Norton-konto eller kontakte Kundeservice og -støtte.

4. Åpne e-postmeldingen og klikk på Gjenopprett konto.

Hvis e-postkontoen ikke er aktiv, kan du kontakte oss på Kundeservice og -støtte.

5. Skriv inn et nytt passord for Norton-kontoen.

6. Klikk på Oppdater passord.

7. Klikk på Fortsett for å få tilgang til Norton-kontoen.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v55260946
Operativsystem: Mac OS X, Windows
Sist endret: 06/09/2020