Slå Kunnskap om nettverkskostnad av eller på

Du kan sette opp policyer for å begrense Internett-bruken i Norton. Hvis du ikke ønsker å begrense Internett-bruken til Norton-produktet, kan du slå av Kunnskap om nettverkskostnader.

Hvis du synes at Norton bruker for mye nettverksbåndbredde, kan du slå på Kunnskap om nettverkskostnader. Deretter kan du sette opp policyer for å begrense Internett-bruken i Norton. Norton kobler seg til Internett basert på policyen du konfigurerer i vinduet Kunnskap om nettverkskostnader. Kunnskap om nettverkskostnader er som standard aktivert.

Slå Kunnskap om nettverkskostnad av eller på

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, går du til Enhetssikkerhet og klikker på Åpne.

2. Klikk på Innstillinger i hovedvinduet til Norton-produktet.

3. I vinduet Innstillinger klikker du på Brannmur.

Hvis du har Norton AntiVirus, klikker du på Nettverk.

4. Gå til fanen Generelle innstillinger, raden Kunnskap om nettverkskostnad, og flytt På-/Av- bryteren til Av eller .

5. I vinduet Innstillinger klikker du på Bruk og deretter på Lukk.